در این بازدید محصولات تولید شده در زمینه مشاغل خانگی که مبتنی بر اشتغال و کارآفرینی هستند، به معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی شدند.
آقای محمود کریمی بیرانوند در حاشیه این بازدید با بیان اینکه جهاد دانشگاهی باید ارائه آموزشهای مهارتی را در اولویت قرار دهند، گفت: جهاد دانشگاهی باید نسبت به تشکیل پیشران و پشتبانها برای اخذ تسهیلات مشاغل خانگی اقدام کند.
این پشتیبانها میتواند زمینه کار و فعالیت را برای افراد متقاضی و نیازمند کار که به هر دلیلی فرصت اشتغال و فعالیت در بیرون از منزل را ندارند، فراهم کند؛ به این ترتیب بانوان و آقایان متقاضی کار میتوانند بر اساس توانایی خود در کنار سایر فعالیتهای روز مره به تولید محصول بپردازند.
اگر بتوانیم ۱۰۰ طرح مشاغل خانگی در قالب پشتبان را نهایی کنیم در اتصال به بازار کار، اقدام بسیار مثبتی انجام دادیم.
این پایگاهها میتواند مسجد، خیریه و... باشد، یعنی کسی که در راه اندازی مشاغل خانگی وارد و متخصص باشد تا بتوانیم حلقههای مفقوده و خلا طرحهای مشابه قبلی را شناسایی و نقش و جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور را توسعه دهد.
برگزاری چنین نمایشگاهها باید ادامه دار باشد و اصلا مانعی در این زمینه وجود ندارد، اعتبارات جدید نیز ابلاغ شده و ما حمایتهای لازم را انجام میدهیم.
آقای جعفر محسنی رییس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در حاشیه این بازدید، با بیان این که انتظار داریم این طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را در استان توسعه دهیم، اظهار کرد: در ابتدای این طرح حدود ۵۰۰۰ نفر در سامانه اقدام به ثبت نام کرده بود، حدود ۳۰۰۰ نفر از میان آنها ارزیابی و انتخاب شدند و اکنون حدود ۲۷۵۰ نفر از این تعداد وارد بازار کار شده و به اشتغال پایدار دست یافتند.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی تحت نظر اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و جهاددانشگاهی در راستای اشتغال زایی و توسعه مشاغل خانگی اجرا شده است.