دادستان تبریز مطرح کرد؛

شناسایی ساختمان‌های ناایمن در تبریز

دادستان تبریز گفت: ساختمان‌های تجاری و مسکونی ناایمن در شهر تبریز و سایر شهرستان‌های استان باید شناسایی شود.

آقای علیلو در نشست کارگروه پیگیری حقوق عامه با موضوع ایمنی ساختمان‌های تجاری و مسکونی تبریز گفت: یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه ویژه داشته باشیم داشتن برنامه کاری عملیاتی قابل نظارت، رصد و پایش است.

وی بر لزوم شناسایی ساختمان‌های تجاری و مسکونی ناایمن در شهر تبریز و سایر شهرستان‌های استان تاکید کرد.

 در حوزه پیشگیری از ساخت و ساز‌های غیر مجاز و در ارتباط با ایمن سازی ساختمان‌ها یا تعیین تکلیف ساختمان‌های ناایمن تکالیف خطیری داریم.

۲۵ درصد جمعیت شهری کلانشهر تبریز حاشیه نشین بوده و در بافت فرسوده هستند و این حاشیه نشینی به تدریج شکل گرفته و علیرغم اقدامات قابل توجهی که در خصوص پیشگیری از گسترش بافت‌های ناکارآمد انجام شده با توجه به حجم گسترده حاشیه نشینی با مشکلات متعددی مواجه هستیم.

 در صورت تایید ناایمن بودن ساختمانی توسط شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان، اگر مسئولان ساختمان‌های تجاری ناایمن نسبت به رفع نواقص ایمنی اقدام نکنند بر اساس قانون با آن‌ها برخورد خواهد شد.

 نمایندگان شورای شهر و مجلس در رابطه با ساخت و ساز‌های غیر مجاز باید از دستگاه‌های مرتبط با این موضوع حمایت کنند تا بتوانند با قدرت به وظایف خود عمل کنند.

هیچ دستگاهی از اجرای قانون مستثنا نبوده و در صورت عمل نکردن به تکالیف و اهمال و سهل انگاری علیه مسئولان آن دستگاه اعلام جرم خواهد شد.

در ادامه پس از بحث و بررسی مقرر شد هیاتی با دبیری معاونت شهرسازی شهرداری کلانشهر تبریز نسبت به شناسایی اماکن تجاری و پاساژ‌های پرخطر کلانشهر تبریز اقدام نماید.

همچنین مقرر شد سازمان نظام مهندسی ساختمان استان نسبت به تسریع در تعیین تکلیف پرونده‌های مربوط به تخلفات مهندسان ناظر ساختمان اقدام کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.