علیرضا قاسمی فرزاداز رفع موانع پنج واحد تولیدی استان خبر داد و گفت: این واحدها در مسیر فعالیت خود با موانعی مواجه بودند که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی و گره از مشکلاتشان باز شد.
او در یازدهمین کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سالجاری گفت: ۲ واحد گلخانه ای، یک واحد تولیدکننده بذر و یک واحد مرغداری در زمینه مالی دچار مشکل شدهاند که با مساعدت اعضای ستاد تسهیل راهکارهای لازم برای گره گشایی از واحدهای یاد شده ارائه شد تا بتوانند بدون دغدغه به فعالیت خود ادامه دهند و یک طرح نیز برای بررسی بیشتر به جهاد کشاورزی استان همدان ارجاع داده شد.
استاندار همدان گفت: ۹۵ درصد مصوبات ستاد تسهیل در استان اجرایی میشود و تمام تلاش این ستاد رفع موانع و مشکلات بر سر راه تولید کنندگان است تا چرخ تولید در استان همدان شتاب بیشتری بگیرد.
قاسمی فرزاد گفت: با همکاری موثر بین دستگاههای اجرایی استان همدان و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، مشکلات واحدهای تولیدی با سرعت بیشتری پیگیری و حل میشود.
او توجه به صرفه جویی در منابع دولتی را در کنار تولید امری مهم دانست و گفت: در شرایط تحریم واردات کالاهایی که مشابه داخلی دارند توجیهی ندارد و هزینههای شرکتهای تولیدی باید منطقی باشد.
استاندار همدان گفت: تولید کنندگان با خرید کالای ایرانی و حمایت از تولیدات داخلی نقش مهمی در پیشبرد اهداف عالی کشور و تحقق شعار امسال دارند.
قاسمی فرزاد گفت: سه هزار میلیارد تومان اعتبار به بخش کشاورزی استان همدان اختصاص یافته است.
او گفت: اعطای تسهیلات باید با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی صورت گیرد و تولید کنندگان بذر ملزم به تسویه ماهانه تسهیلات به شرط فروش و بازپرداخت حداکثر تا سقف یک سال باشند.
استاندار همدان گفت: تسهیلات اعطایی به بخش کشاورزی در کوتاهترین زمان برگشت داشته شود و رسوب نکند.
به گفته قاسمی فرزاد دولت احیای واحدهای راکد و نیمه فعال را در اولویت کاری خود قرار داده است و همه مدیران دستگاههای اجرایی نیز در این رابطه باید فعالتر از گذشته عمل کنند.
استان همدان دارای حدود ۲ هزار واحد تولیدی، صنعتی و کشاورزی فعال است.
منبع: ایرنا