آقای کنار کوهی گفت: اداره کل دامپزشکی استان خوزستان و به تبع آن ادارات دامپزشکی شهرستانها در راستای وظایف و مسئولیتهای قانونی خود سه هدف ملی" حفظ سرمایه دامی از طریق بهداشت دام"، "حفظ وارتقاء بهداشت عمومی از طریق مبارزه با بیماریهای مشترک قابل انتقال بین انسان و حیوان"و " تحقق امنیت غذایی از طریق فراهم کردن شرایط بهداشتی برای سرمایه گذاری و تولید، کاهش تلفات دامی، کاهش ضایعات فرآوردههای دامی، افزایش راندمان تولید و سلامت غذای ایمن را دنبال میکند.
او میگوید: مسائل مربوط به تامین موادغذایی سالم و بهداشتی در راس کلیه مباحث جامعه قرار دارد و دامپزشکی به عنوان متولی نقش غذای ایمن و مغذی با منشاء دامی، یکی از ارکان اساسی زمینه ساز امنیت غذایی جامعه محسوب میشود.
مدیر کل دامپزشکی خوزستان از بیشترین اقدامات انجام گرفته توسط اداره کل دامپزشکی استان در این خصوص به کنترل بهداشتی دامداری ها، مراکز تکثیر و پرورش آبزیان و مرغداری ها، کنترل بهداشت کارخانجات تولیدکننده خوراک دام، طیور و آبزیان وکنترل بهداشتی دام در دامداری ها، اشاره کرد.
این مقام مسئول کنترل و نظارت بهداشتی برمصرف داروهای دامپزشکی، کنترل و نظارت بهداشتی برتردد و نقل و انتقال دام زنده و فرآوردههای آن، نظارت و کنترل بهداشتی برکشتارگاههای دام و طیور و مراکز فرآوری و بسته بندی فرآوردههای خام دامی، نظارت وکنترل بهداشتی مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و میادین دام را از دیگر اقدامات اقدامات انجام گرفته توسط اداره کل دامپزشکی استان عنوان کرد.
آقای کنارکوهی از هم استانیها خواست در برقراری سلامت غذایی، حامی دامپزشکی باشند و با مشاهده گوشت و یا سایر فرآوردههای دامی مشکوک بی درنگ از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۲۰۰۱۵۱۲ خادمان خود را در بخش سلامت و امنیت غذایی مطلع کنند
هفتم ژوئن (۱۷ خرداد) روز جهانی ایمنی مواد غذایی با شعار نقش غذای ایمن و مغذی در تضمین سلامت انسان است.