مهران فاطمی گفت: در سالهای گذشته اقدامات و فعالیتهای زیادی در حوزه سرمایه گذاری انجام شده که ضروری است این اقدامات و سرمایه گذاریها آسیب شناسی شده و فعالیتهای این حوزه را با نگاهی جدید و روشهای مبتکرانه و نوآورانه تقویت کرد.
او می گوید: مرکز خدمات سرمایه گذاری استان در کنار توجه به مزیتهای موجود در استان، باید توجه خود را به احصای فرصتهای جدید سرمایه گذاری نظیر صنایع دستی، IT، ICT و تولیدات حوزه دیجیتال و انیمیشن معطوف کند.
استانداریزد گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای عام المنفعه مانند ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و شرکتهای هلدینگ بزرگ کشور، دو راهکار سرمایه گذاری بدون وابستگی مستقیم به منابع بانکی است.
این موضوع را فاطمی در نشست شورای سرمایه گذاری استان مطرح کرد.
او می گوید: یکی از برنامههای استان در حوزه افزایش سرمایه گذاری دعوت شرکتها و مجموعههای بزرگ و هایتک به استان و گفت و گو پیرامون فرصتهای سرمایه گذاری موجود در استان است.
فاطمی گفت: برای تکمیل نقشه راه سرمایه گذاری استان دسته بندی و به روزرسانی فرصتهای سرمایه گذاری، ایجاد جذابیتهای معنادار و شناسایی سرمایه گذاران ایرانی و یزدی مقیم خارج از کشور نیاز است.
به گفته او باید سرمایه گذاریهای قابل انجام با ظرفیتهای موجود در هر شهرستان مشخص شود. ظرفیتهای مغفول مانده هر شهرستان نیز شناسایی و زیرساختهای مورد نیاز آن در بازههای زمانی مشخص تامین شود.
استاندار یزد گفت: تکلیف مجوزهای بی نام و سرمایه گذاریهای نیمه تمام معطل مانده استان نیز باید مشخص شده و با تامین مالی آنها به اتمام برسد.
او می گوید: « جسارت و شجاعت در مدیریت »، « قدرت در تصمیم گیری » و « پیگیری مستمر تا حصول نتیجه » باید سه شاخصه مشهود در عملکرد مدیران و معاونین دستگاهها باشد.
فاطمی گفت: این سه مولفه، ملاک ارزیابی عملکرد مدیران و معاونان دستگاهها و مبنای تدوام فعالیت آنها خواهد بود.