معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در حاشیه افتتاحیه سومین مرحله طرح یاس گفت: طرح ملی یاس "یاران آسیب ستیز" با استفاده از ظرفیت دو نهاد هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی (ره) با هدف آموزش و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد به عنوان نیروهای داوطلب در خصوص شیوههای مواجهه با بحران و بلایای طبیعی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برگزار میشود.
موهبتی گفت: در راستای اجرای این طرح مددجویان خواهر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) از دورههای آموزشی از قبیل امداد و کمکهای اولیه، مهارتهای پایه داوطلبی، کاهش آسیبهای اجتماعی، مهارتهای زندگی و کار گروهی در جمعیت هلال احمر بهره مند میشوند.
او گفت: طرح ملی یاس در دو قسمت کشوری و استانی برگزار میشود و در فاز نخست این طرح به عنوان پایلوت در خانه هلال شهرستان درمیان ۲۰ نفر آموزشهای لازم را فرا گرفتند.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از آموزش تعداد ۲۵۰ مددجوی خواهر در اجرای فاز دوم طرح ملی یاس خبر داد و گفت: سومین مرحله اجرای این طرح نیز با ۱۲۰ نفر نیرو در ۲۴ خانه هلال سطح استان اجرایی خواهد شد.
موهبتی گفت: در فاز سوم تعداد پنج هزار نفر از دختران آموزش دیده در خانههای هلال به عنوان شورای هلال و هسته مرکزی تیمهای یاس در سطح کشور ساماندهی میشوند.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: استقرار اعضا در خانههای هلال از ابتدای تابستان آغاز میشود و تا نیمه آبان ادامه خواهد داشت.
مشاور بانوان رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این جلسه با اشاره به اینکه هدف ما خودکفایی و داشتن شغل برای همه است، گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) با اجرای طرحهای مختلف ظرفیتها و استعدادهای افراد را به کارگیری میکند.
افتخاری گفت: برای اولین بار تفاهم نامهای جهت بررسی مسائل و مشکلات و کار پژوهشی در حوزه زنان و خانواده فی مابین جمعیت هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی (ره) تحت عنوان طرح یاس رقم خورده است.