حجتالاسلام والمسلمین محمد عبادیزاده بعد از ظهر امروز در دیدار با وزیر آموزش و پرورش که در دفتر امام جمعه بندرعباس برگزار شد، گفت: معلمان و آموزگاران باید بتوانند این مرحله جنگ نرم را مدیریت کنند و با حجم عظیمی از هجمهها مقابله کنند.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: اعتقاد داریم سه ضلع محیط، آموزش و پرورش و خانواده در شکلگیری شخصیت جوانان ما نقش بسیار ارزشمندی دارند.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده، با ذکر این نکته که نیازمند تحولی بنیادی در نظام آموزش و پرورش استان هرمزگان هستیم، گفت: نقش خانوادهها در کنار آموزگاران و معلمان بسیار مهم است و نباید کمرنگ دیده شود چراکه این 2 مکمل یکدیگر هستند.
او ضمن تاکید بر لزوم تحول در آموزش و پرورش استان هرمزگان، گفت: تحول باید متناسب با وضعیت جهانی و وضعیت جامعه باشد و سعی شود که این تحول در بخشهای مختلف مانند آموزش، حوزههای تربیتی و مهارتی انجام شود تا اهداف مد نظر انقلاب اسلامی محقق شود.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: آموزش و پرورش پایه شکلگیری افراد عالم و وارسته است، به همین جهت میتوان گفت نقش مهمی در انسانسازی در جامعه دارد که باید بدان توجه کرد.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به این نکته که هرمزگان، استانی پهناور است، گفت: گستره حوزه جغرافیایی استان هرمزگان باعث شده است آموزش و پرورش در برخی از مناطق در حوزه زیرساخت، نتوانسته خدمات مطلوبی را ارائه کند که باید برنامهای در این زمینه تدوین شود.
او گفت : ارتقاء نماینده اداره کل آموزش و پرورش در بخش لیردف شهرستان جاسک در دستور کار قرار گیرد چراکه بسیاری از مردم را دچار چالش کرده است.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده گفت: گاهی اوقات در فراخوانهای عمومی و کشوری استخدامی، مردم هرمزگان به واسطه عقبماندگی تاریخی در حوزه آموزش و پرورش توان رقابت با استانهای برخوردار را ندارند. این امر باعث شده که اعزام معلمین به بخشهای مختلف هرمزگان با چالشهایی از جمله اقامت، عدم سازگاری با آب و هوا و ... روبرو شود.
او گفت : اگر در بحث جذب، سهمیهای برای مناطق خاص استان هرمزگان از بومیان خود منطقه در نظر گرفته شود، نیروی انسانی ماندگار تربیت خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت : استان هرمزگان با وجود دارا بودن ظرفیتهای اقتصادی بینظیر رتبه اول فقر در کشور را دارد که بخشی از آن ریشه در فقر فرهنگی و آموزشی دارد. پر کردن این خلاءها نیازمند توجه ویژهای از سوی دولت است.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده گفت: برای پر شدن فاصله توسعهای هرمزگان با سایر استانها باید در توزیع منابع، عدالت در نظر گرفته شود تا روند توسعه به صورت متوازن در تمام استانها همزمان به پیشبرده شود.
وزیر آموزش وپرورش هم دراین دیدار گفت:
وزیر آموزش و پرورش گفت: برای جبران کمبودها بیش از ۸۰ هزار نیرو را به بدنه آموزش و پرورش اضافه خواهیم کرد تا کمبودها را حتی الامکان جبران کنیم.
یوسف نوری در دیدار با نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: تمدن نوین آینده در آموزش و پرورش شکل میگیرد و این مسئولیت که رهبری معظم انقلاب اسلامی بر دوش جامعه آموزش و پرورش قرار داده، با راهبری نمایندگان ولی فقیه میسر است.
او به توفیقات انجام شده در حوزه رتبه بندی، جبران کمبودها و ارتقای نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: تا کنون هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در سفرهای دولت به استانهای مختلف اعتبار قرار داده شده تا کمبودهای سخت افزاری در حوزه آموزش و پرورش جبران شود.
وزیر آموزش و پرورش از مهاجرت به حاشیه شهرها به عنوان یک چالش یاد کرد و گفت: مدرسهای در روستای جانوری (جاسک) یک دانش آموز دارد ولی برای آن معلم فرستادهایم.
نوری توجه به نیروی انسانی را مهمترین اولویت این وزارتخانه عنوان و گفت: در حوزه آموزش و پرورش در مناطق دور نیز با مشکل کمبود اعتبار در اداره مدارس شبانهروزی مواجهیم و تغییر سیاستها برای افزایش ماندگاری نیروها در این مناطق بسیار ضروری است.
او به استخدام بیش از ۳۴ هزار نفر در سال جاری و آزادسازی دانشجویان سال چهارم مراکز تربیت معلم نیز اشاره کرد و گفت: برای جبران کمبودها بیش از ۸۰ هزار نیرو به بدنه آموزش و پرورش اضافه خواهیم کرد تا کمبودها را حتی الامکان جبران کنیم.
وزیر آموزش و پرورش گفت: تغذیه دانش آموزان در مناطق محروم را نیز احیا خواهیم کرد و با وجود کمبود اعتبارات، کارهای بزرگی در جریان است.
نوری بر استفاده هر چه بیشتر از روحانیون در مدارس نیز تاکید کرد و گفت: برای تدریس، با کمبود نیرو مواجهیم اما امکان تبدیل روحانیون طرح امین به معلمان پرورشی را نداریم چراکه اولویت ما با تامین نیروی آموزشی است.