طرز تهیه كوكی ساوارين پسته و كنجد + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه كوكی ساوارين پسته و كنجد را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه كوكی ساوارين دعوت کرد.

برای تهیه این شیرینی خوش طعم احتیاج داریم به:

کره ۱۷۵ گرم، آرد ۲۰۰ گرم، وانیل ۱/۸ ق چ، نشاسته ذرت ۵۰ گرم، پودر قند ۷۰ گرم، زرده تخم‌مرغ ۱ عدد، خلال پسته خرفه کنجد تخم افتابگردان به میزان لازم، شکلات صبحانه ۱/۴ پیمانه

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله كوكی ساوارين پسته و كنجد را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.