آقای فلاح گفت: ۲۲ شهرک و ناحیه صنعتی در چهارمحال و بختیاری احداث میشود که از این تعداد پنج مورد آماده بهرهبرداری است.
شهرک تخصصی بادام در سامان، مرحله نخست شهرک صنعتی شماره دو شهرکرد، ناحیه صنعتی اردل، ناحیه صنعتی تولید پوشاک در یانچشمه و ناحیه صنعتی تولید صنایع غذایی در کیار آماده بهرهبرداری شده است.
این نواحی که بیشتر به صورت تخصصی بوده و برای راهاندازی آن نیاز به گرفتن ۱۸ استعلام از دستگاههای مختلف است در ایجاد اشتغال و رونق تولید در استان نقش بسزایی دارد.
بیشتر بخوانید
دهکده فرش که تحت عنوان مجتمع صنایع دستی و فرش نامگذاری شده است در مرحله جانمایی است و یکی از مصوبات سفر رئیسجمهور و هیات دولت به استان به شمار میرود.
تامین آب یکی از مهمترین زیرساختهای لازم برای توسعه فعالیتهای صنعتی استان است و شهرکها و نواحی صنعتی چهارمحال و بختیاری با چالش جدی تامین آب روبرو هستند، اما تلاش شده با اجاره چاه و بستن قرارداد با شرکت آب و فاضلاب در خصوص در اختیار قرار دادن پساب فاضلاب این چالش را تاحدی برطرف کرد.
در موضوع آب شرب در شهرکهای صنعتی نیز امید میرود با بهرهبرداری طرح انتقال آب بن به بروجن این نیاز نیز تامین شود.
پارسال، ۳۸ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید بازگشت و هدفگذاری برای امسال، احیای ۴۰ واحد صنعتی است که با توجه به ظرفیت استان پیشبینی میشود بیش از ۴۰ واحد راکد در استان تا پایان سال به چرخه تولید بازگردد.
درحال حاضر ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در چهارمحال و بختیاری مستقر است که در ۲۲ مورد از این شهرکها شرایط برای واگذاری زمین به متقاضیان سرمایهگذاری در بخشهای مختلف تولید، خدماتی و صنفی فراهم است.