اردشیر شهرکی گفت: هزار و ۱۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که ۸۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
او گفت: تا کنون پنج هزار تن زردآلو از سطح ۸۵۰ هکتار از باغات استان سیستان و بلوچستان، برداشت و روانه بازار مصرف شد.
شهرکی گفت: برداشت زردآلو تا تیرماه در سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان عمده شهرستانهای تولید کننده زردآلو را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد.
او گفت: بیشترین زردآلوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام مرغوب محلی است.