حمید رشیدی گفت: برداشت این محصول ارگانیک هر سال از اواخر خرداد ماه آغاز و تا پایان مرداد ماه ادامه دارد.
این مقام مسئول گفت: سطح عمده این باغات در روستای دوان از توابع بخش مرکزی شهرستان کازرون است و با توجه به وضعیت توپوگرافی این منطقه که در دامنه کوه قرار گرفته است، مصرف سموم و کودهای شیمیای در رشد و تولید انگور در حد صفر است و محصول تولیدی به صورت کاملا ارگانیک به بازار عرضه میشود.
این مقام مسئول گفت: خاک حاصلخیز، آب و هوای مطلوب، انجام عملیات بهباغی مناسب از جمله تراس بندی جهت حفظ رطوبت خاک و هرس صحیح منجر به تولید محصول با کیفیت در تاکستانای این شهرستان شده است.
رشیدی گفت: انگور تولیدی شهرستان کازرون از عطر، طعم و مزه بسیار مطلوبی برخوردار است که علاوه بر تازه خوری و ارسال به شهرها و استانهای همجوار، به تولید کشمش، شیره و سرکه انگور میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: شیرازی، یاقوتی و عسکری از جمله ارقام انگور تولید شده در تاکستانهای کازرون است.