هاشم داداش پور گفت: برخی دانشگاهها کیفیت غذای مناسب ندارند و میزان کیفیت و قیمت آن به قرارداد پیمانکاران و رستورانهای مکمل بستگی دارد.
به گفته رئیس سازمان دانشجویی هر دانشگاه شرایط خود را دارد و اعلام نارضایتی تمام دانشجویان مبنی بر غذای دانشگاهها درست نیست و دانشگاههایی هستند که کیفیت مناسبی دارند.
داداش پور گفت: با توجه به این که دانشجویان در دوران کرونا بیشتر غذای خانگی مصرف میکردند و احتمالا طبع آن ها پس از ورود به دانشگاهها ممکن است با تغییر همراه باشد نیاز است کیفیت غذا مدیریت شود.
به گفته معاون وزیر علوم دانشگاهها برای بهبود کیفیت غذا نمیتوانند به صورت آنی اقدامات لازم را انجام دهند، زیرا قرار داد پیمانکاران با دانشگاه به صورت طولانی مدت است و چه بسا که به علت شرایط اقتصادی کیفیت غذا نیز ممکن است کاهش یابد.
داداش پور گفت: در مهر ماه و همزمان با شروع سال تحصیلی جدید فرصت بسیاری برای انعقاد قراردادهای طولانی مدت با پیمانکاران را وجود دارد تا هم کیفیت و هم میزان رضایتمندی دانشجویان مدیریت شود.