محمد اهلی گفت: عمده مشکلات واحدهای تولیدی در بخش مدیریتی و خارج از اراده صاحبان صنایع است که در بخش مدیریتی، مشکلاتی از قبیل معضلات حقوقی و نبود آموزش در زمینههای مختلف مدیریتی، مهارتی و کارآفرینی زمینهساز رکود یا تعطیلی این نوع واحدهای تولیدی شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل می گوید: همچنین نبود نقدینگی و سرمایه در گردش، وجود مشکلات بیمهای، مالیاتی، دستمزد، نوسانات ارزی و تأمین مواد اولیه از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی فعال و غیرفعال استان میباشد.
به گفته او، ۶۸۰ واحد تولیدی و صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی استان اردبیل فعال هستند، که این واحدهای تولیدی و صنعتی سهم بزرگی در اشتغال و رونق تولید استان دارند.
اهلی گفت: شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل در حوزه رفع مشکلات مرتبط با حوزه مدیریتی و کارآفرینی تلاش میکند با برگزاری دورههای آموزشی متنوع، برگزاری تورهای صنعتی، بازدید از نمایشگاههای داخلی و خارجی و سایر برنامههای حمایتی دیگر که بهصورت رایگان به واحدهای تولیدی ارائه میشود، زمینه توانمندی و ارتقای دانش این نوع واحدها را فراهم کند.
او می گوید: در سالهای گذشته ۳۴ هکتار زمین صنعتی به متقاضیان برای سرمایهگذاری واگذار شده بود که هم اکنون این آمار به ۶۷ هکتار افزایش یافته و میزان کل قراردادهای این شرکت هم با سرمایهگذاران به بیش از یک هزار و ۴۷۰ قرارداد واگذاری زمین رسیده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل گفت: از میان ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی استان در ۱۵ شهرک و ناحیه صنعتی امکان واگذاری زمین به سرمایهگذاران وجود دارد و عملیات آمادهسازی زمین برای واگذاری به سرمایه گذاران در ۲ ناحیه صنعتی دیگر نیز آغاز شده است.