منصور رضایی گفت: این میزان افزایش تولید به دلیل افزایش سطح زیر کشت گلستانهای این شهرستان به میزان پنج هکتار نسبت به سال گذشته حاصل خواهد شد.
او می گوید: در سال گذشته پنج هکتار از این محصول به صورت بارده و پنج هکتار نیز به صورت نهال بود که میزان اراضی بارده امسال به ۱۰ هکتار افزایش یافته که از این میزان گلستان پیش بینی میشود ۱۵ تُن گل محمدی مرغوب برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
رضایی گفت: بهره گیری از دانش تجربی، اختلاف دمای شب و روز و اختلاف ارتفاع بالا موجب شده تا عمل آوری گل محمدی با کیفیت بالا در این شهرستان تولید شود که مشتریان فراوانی در این منطقه و شهرهای همجوار دارد.
مدیرجهاد کشاورزی تکاب گفت:برداشت این محصول برخلاف دیگر مناطق کشور و به دلیل سردسیر بودن یک هفته است آغاز شده است و تا اواسط تیرماه ادامه خواهد داشت و علاوه بر مصارف خانگی، بخشی از گل های محمدی تولیدی به کارخانه گلاب و عرقیات شهرستان ارسال میشود.
رضایی گفت: توجه به توسعه کشت گل محمدی در این شهرستان و توزیع بوتههای یارانه دار گل محمدی در بین کشاورزان در کنار آب و هوای مناسب زمینه لازم را برای رونق کشت این محصول در این منطقه فراهم ساخته است.
مدیر جهاد کشاورزی تکاب گفت: در سالجاری ۱۷ هزار بوته گل محمدی در بین کشاورزان منطقه توزیع و کشت شده است، و با ترویج کشت و پرورش گل محمدی در بین کشاورزان منطقه و توسعه کشت این محصول در اراضی دیم، در آینده نزدیک این پتانسیل وجود دارد که این شهرستان تبدیل به قطب تولید این محصول با ارزش کشاورزی در استان شود.