احمد فخرالدین گفت: از آنجائیکه با شروع فصل گرما، ویروس تب کریمه کنگو که عامل یکی از بیماریهای مشترک میان انسان و دام میباشد و از طریق گزش کنه قابل انتقال میباشد و این بیماری در فصل گرما شیوع بیشتری پیدا میکند.
سرپرست ادراه دامپزشکی گتوند می گوید: دامداران و کارکنان کشتارگاهها (قصابان، سلاخان و …) از جمله افرادی هستند که بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.
او بر لزوم رعایت موازین بهداشتی جهت جلوگیری و پیشگیری از ابتلا به این بیماری تأکید کرد.
این مقام مسئول گفت: این ویروس از طریق گزش کنه و یا تماس با خون یا ترشحات لاشه دام و یا انسان آلوده به دام و افراد دیگر که دارای زخم و جراحات پوستی هستند یا در اثر تماس ویروس با مخاطات منتقل میشود.
او اشارهای به اهمیت سمپاشی جایگاه دام و دامها، عدم استفاده از دست برای جدا کردن کنه از بدن و له کردن آن و نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال با دمای صفر تا چهار درجه اشاره نمود.