مدیرزراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ۸۰۰ بهره بردار استان تا پایان اردیبهشت ۶۸۳ تن زیره سبز را برداشت کردند.
رزقی گفت: سطح زیر کشت این محصول در استان هزار ۶۱۶ هکتار است و شهرستان سرایان با داشتن ۹۰۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت این محصول را در استان به خود اختصاص داده است.
او گفت: سالانه از هرهکتار سطح زیر کشت به طور متوسط ۴۳۰ کیلوگرم زیره سبز برداشت میشود.
زیره سبز دارای خواصی از جمله ضد نفخ، کمک به هضم، تقویت حافظه، درمان بی خوابی، ضد ویروس و ضد باکتری است.