بهمن علیاری، مدیر روابط عمومی انجمن حفاظت از اسب کاسپین گفت: با تلاش اعضای انجمن در ایران توانستیم در مدت کوتاهی که از حضورمان در هیئت مدیره انجمن بین المللی میگذرد، تحولات و تغییرات بسیار مهمی را در ساختار و قوانین این انجمن به سرانجام برسانیم. این کار ارزشمند و بی سابقه حاصل تلاشهای فنی و همچنین رایزنیهای بین المللی طی ۲ سال گذشته بوده است. برای رسیدن به این موفقیتها لازم بود تا رای سایر کشورهای عضو انجمن بین المللی را با خود همراه کنیم که با وجود تحریمها و نگاه منفی حاکم در روابط بین المللی موفق شدیم تولیدکنندگان اسب کاسپین کشورهای سوئد، نروژ، استرالیا، انگلیس و آمریکا را به پذیرش درخواستهای انجمن ایران مجاب و به این موفقیتهای ارزشمند دست پیدا کنیم.
انجمن بین المللی اسب کاسپین از هنگام تاسیس با شناخت دقیق از قوانین جاری کشور، همکاری با مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی را آغاز و نسبت به عقد تفاهمنامه و قرارداد همکاری با موسسه تحقیقات علوم دامی در جهت شناسایی و ثبت داخلی و بین المللی اسب کاسپین اقدام کرده است.
متاسفانه از زمان تصویب قانون نظام جامع دامپروی کشور در سال ۱۳۸۸ و با وجود احکام سازمانهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور و اداره کل تدوین قوانین مجلس شورای اسلامی، شاهد روند فرسایشی کارشکنی فدراسیون در اجرای قانون بوده ایم. انجام مجدد میکروچیپ گذاری و صدور مدارک هویتی اسب توسط فدراسیون علاوه بر سردرگمی و تحمیل هزینه مضاعف به تولیدکندگان، اعتبار هویت اسبهای ایران را در سطح بین المللی خدشه دار کرده است. اتفاقی که در دنیا بی سابقه بوده و در صورت برخورد نکردن با تخلفات فدراسیون و مراجعه تولیدکنندگان اسب به مراجع بین المللی، عواقب آن گریبانگیر آن فدراسیون شده و مسئولیت آن روسا متوجه مدیران فدراسیون و به تبع آن مدیران ورزش کشور خواهد بود.
بیشتر بخوانید
انجمن حفاظت از اسب کاسپین از بدو تاسیس با شناخت دقیق از قوانین جاری کشور، همکاری با مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور را آغاز و نسبت به عقد تفاهم نامه و قرارداد همکاری با موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در جهت شناسایی و ثبت داخلی و بین المللی اسب کاسپین اقدام کرده است.