از ۲۱ تا ۲۵ خرداد شاخص کل هم وزن با افزایش ۱.۷۶ درصد به تراز ۴۲۸ هزار و ۹۳۱ واحد رسید. شاخص فرابورس نیز با رشد ۱.۹۲ درصدی خود را به محدوده ۲۱ هزار و ۳۴۹ واحد رساند.
آقای کوروش آسایش گفت: در این هفته صنعت انتشار و چاپ با رشد ۱۷.۷۱ درصد در صدر بازدهی مثبت صنایع قرار داشت؛ البته این صنعت تنها یک شرکت دارد. بعد از آن نیز صنعت سیمان با رشد ۷.۵۶ درصد و فرآوردههای نفتی با رشد ۵.۶۳ درصد در رتبههای بعدی قرار داشتند.
کمترین میزان رشد در این هفته متعلق به صنعت منسوجات با ۷.۴۷ درصد بازدهی منفی بود و بعد از آن نیز وسایل ارتباطی با کاهش ۷.۳۷ درصد قرار گرفت.
به گفته این کارشناس بازار سرمایه: در پنج روز این هفته بازار شاهد خروج پول حقیقی بود به طوری که شنبه ۴۴۸ میلیارد تومان، یکشنبه ۲۴ میلیارد تومان، دوشنبه ۳۲۳ میلیارد تومان، سه شنبه ۳۱۱ میلیارد تومان و در نهایت در روز چهارشنبه ۳۳۴ میلیارد تومان خروج پول حقیقی در بازار را داشته ایم که در مجموع هزار و ۴۴۰ میلیارد پول افراد حقیقی از بازار خارج شد. در هفته قبل نیز طی ۳ روز معاملاتی شاهد خروج هزار و ۸۷۱ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار بودیم.
او میگوید: ارزش معاملات خرد و حق تقدمها در این هفته ۲۰ هزار و ۹۲۲ میلیارد تومان بود که میانگین روزانه ۴ هزار و ۱۸۴ میلیارد تومان را ثبت کرد. سرانه خرید نیز این هفته ۲۰ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان و سرانه فروش ۲۰ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان بود.
به گفته آسایش در هفته کاری که به اتمام رسید ریزش جهانی رمز ارزها، تصمیمات بانک مرکزی در رابطه با فروش دلار نقدی شرکتهای صادراتی با قیمت آزاد به صرافیها بر روند بازار اثرگذار بود.
آقای ایمان رئیسی گفت: بازار طی هفته گذشته تحت تاثیر تصمیمات ارزی بانک مرکزی و مداخلات صورت گرفته (که موجب افزایش نرخ نیمایی شد) و علیرغم کاهش نرخهای جهانی تحرکات مثبتی داشت.
او میگوید: در این هفته با توجه به پیش بینی روند حرکتی دلار و حمایت حقوقیها از نمادهای شاخصساز و بزرگ و همچنین پیشبینیهای شرکتها از روند سودسازی، سایه بدبینیها به بازار کم رنگتر شد. ورود دانش بنیان ها به بازار سرمایه خبر دیگری بود که بر روند بازار بیتاثیر نبود.