ممکن است در شبانه روز چندین سرقت رخ دهد. برخی افراد جامعه معتقدند زمانی که فرد مالباخته از چهرههای سرشناس و شناخته شده است پلیس با دقت و سرعت بیشتری به پرونده آن ها رسیدگی میکند.
از نمونههایی که این افراد به آنها استناد میکنند، میتوان به سرقت زنجیر طلای علی دایی، سرقت تلفن همراه سجادی وزیر ورزش و جوانان، سرقت از منزل احمدرضاعابدزاده دروازه بان سابق تیم ملی و بازیگرانی مانند مریم امیرجلالی و آزیتا ترکاشوند اشاره کرد.
برخی از سارقان اموال این چهرههای سرشناس و دیگر افراد معروف کمتر از ۴۸ ساعت دستگیر شده اند و پلیس نتوانسته از برخی سارقان اموال آنها ردی پیدا کند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ممکن است تلفن همراه سرقت شده یک فرد عادی که هیچکس هم آن مالباخته را نمیشناسد در کمتر از نیم ساعت کشف شود و ممکن است شش ماه طول بکشد تا سرقتی کشف شود.
به گفته سردار حسین رحیمی بارها و بارها گفته ایم؛ اگر یک کپسول یا یک زیلو از یک آدم ضعیف و فقیر دزدیده شود به اندازه یک سرقت بزرگ برای ما مهم است و کشف هر نوع اموالی در دستور کار پلیس قرار دارد.
در طرحهای مختلف که پلیس تهران اجرا میکند سارقان و زورگیران زیادی دستگیر میشوند، نمونه اش آخرین طرح رعد پلیس است که ۷۳۳ سارق، مالخر و زورگیر در آن دستگیر شدند. وقتی از سارقان درباره این موضوع سوال کردیم، برای برخی از آنها تفاوتی نداشت، شخصی که از آن سرقت میکنند، کیست و هدفشان فقط سرقت است. البته بعضی از آنها مدعی اند که اگر از چهره سرشناس سرقت کنند، سریعتر دستگیر میشوند.
دویست میلیون تومان به آگاهی زیرمیزی داد!!!
آقای پلیس چرا دروغ میگید...؟ البته حق دارید چون همه دروغ میگن...
ولی اگه پارتی باشه بزرگترین خلاف و هم داشته باشی راحت تبرئه میشی
این واقعیت هیچ وقت عوض نشده ، نمیشه و نخواهد شد ، تا ظهور امام زمان .
چند تا کفش و یک سری آچار و وسایل ماشین
ولی مالباخته ها نرفتند و شکایت نکردند چون می گن اینقدر باید بریم و بیاییم که زمانگیره و تازه معلوم هم نیست کشف بشن یا نه
پلیس یک کاری انجام بده. بیاد و خودش ببینه از هر خونه ای چه اموالی تا حالا سرقت شده و گزارش نشده تا هم موارد سرقتی رو بفهمه و هم اینکه توی اون محله چقدر دزد وجود داره
مجازارت باید پشیمان کننده باشه برای دزد نه برای مالباخته