یدالله رئیسیماکیانی رئیس بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) میناب گفت: سالانه در شهرستان میناب با توجه به گرمی هوا و هجوم مار و عقرب به منازل، بسیاری از افراد دچار گزش میشوند.
او گفت : سال گذشته آمار ثبت شده گزشها ۱۱ هزار و ۵۴۸ نفر بوده و از ابتدای سال تاکنون ۵۵۴ مورد ثبت گزش به ثبت رسیده که این آمار موارد سرپایی اورژانس را شامل نمیشود.
رئیس بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) میناب گفت: تعداد ۲۰۰ نوع عقرب در دنیا وجود دارد که ۲۰ نوع از این عقربها سمی و کشنده هستند و از این ۲۰ نوع ۳ نوع کشنده آن در نواحی گرمسیری هرمزگان، سیستان بلوچستان، جنوب کرمان و خوزستان هستند.
رئیسیماکیانی با بیان اینکه در سال گذشته و امسال هیچ یک از گزشها با اقدامات به موقع کادر درمان منجر به مرگ بیماران در میناب نشده بود، گفت: در مورد اخیر یک کودک ۱۰ ساله به دلیل گزش عقرب با وجود تلاش کادر درمان جان خود را از دست داد.
او گفت: این کودک ۱۰ ساله ۲۱ خردادماده ساعت ۱۴:۵۲ دقیقه با تشخیص عقربگزیدگی به بیمارستان مراجعه و بلافاصله توسط پزشک طب اورژانس بستری و آزمایشات بالینی برای وی انجام شد.
رئیس بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) میناب گفت: آزمایشات ابتدایی انجام شده نشان از شرایط عادی بیمار میداد ولی با این وجود متخصص طب اورژانس به آزمایشها بسنده نکرد و ویال ضد عقرب توسط طب اورژانس در ۲ مرحله برای بیمار که بستری موقت بود انفوزیون شد.
رئیسیماکیانی گفت: تا پیش از پروسه اعزام تمامی کارهای درمانی و بالینی بیمار تا ساعت ۱:۳۰ دقیقه مورخه ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ انجام و بیمار توسط آمبولانس اورژانس که آماده به اعزام یک بیمار ترومایی بود به بیمارستان کودکان اعزام شد.
او گفت: متاسفانه با خبر شدیم بیمار در بیمارستان کودکان بندرعباس جان باخته است که این غم بزرگ را به خانواده داغدیده این کودک تسلیت عرض میکنیم.