کیومرث زمانی گفت: در شرایطی که موج گرما در خوزستان شرایط دمایی را بسیار دشوار کرده است، انتظار داریم شهروندان خوزستانی در مدیریت مصرف برق به ویژه در استفاده از وسایل سرمایشی نهایت همکاری را با صنعت برق داشته باشند.
او گفت: با توجه به وقوع دماهای ۵۰ درجه و بالاتر از آن در استان و به منظور حفظ پایداری شبکه برق در این شرایط، مشترکان باید مدیریت مصرف برق را در دستور کار خود قرار دهند تا بتوانیم با همراهی هم از این شرایط دشوار عبور کنیم.
معاون برنامهریزی و تحقیقات شرکت برق منطقهای خوزستان گفت: در این شرایط همه ادارات دولتی و نیمه دولتی و همچنین موسسات و بخشهای مختلف اداری باید نسبت به کاهش مصرف به میزان ۳۰ درصد در ساعات اداری و تعطیلی اداره راس ساعت اعلامی ۱۳:۳۰ اقدام کنند.
این مقام مسئول این اقدام را در راستای مدیریت مصرف برق در شرایط سخت تابستان عنوان کرد و گفت: در صورتی که که ادارات و دستگاههای دولتی و نیمه دولتی نسبت به این قانون بی توجه باشند، برق آنها قطع و از مدار مصرف خارج میشود.
آقای زمانی ادامه داد: همچنین صنایع خوزستان نیز باید براساس سهمیه اعلام شده برق مصرف کنند زیرا در صورتی که میزان مصرف این صنایع از سهمیه در نظر گرفته شده برای آنها بیشتر شود، مرکز دیسپاچینگ نسبت به هشدار و قطع برق آنها اقدام میکند.
به گفته سخنگوی صنعت برق در جنوب غرب کشور، وقوع دمای بالای ۴۰ درجه باعث افزایش شدت مصرف انرژی در خوزستان میشود که در ۲ سال اخیر بروز خشکسالی و کاهش ذخایر مفید برق آبی سبب ایجاد محدودیت در تولید برق شده است اما باید به این نکته توجه داشت که با مدیریت مصرف برق و برنامهریزیهای انجام شده تابستان امسال بدون خاموشی قابل گذر است.
این مقام مسئول گفت: حدود ۱۰۰ روز تا اتمام دوره پیک گرما و پیک مصرف برق باقی مانده است و برای عبور از این شرایط دشوار باید همه مشترکان با صنعت برق نهایت همکاری را داشته باشند.