رضا حفیظی گفت: این موضوع که، عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در محیط اسیدی غیر فعال میشود و با توجه به اینکه این بیماری در دام زنده و لاشههای استحصالی فاقد علائم بالینی میباشد میبایست لاشههای دام پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در سردخانههای پیش سرد کشتارگاه نگهداری شوند که در این مدت نگهداری، لاشه دام کشتار شده اسیدی شده و در صورت وجود عامل بیماری در گوشت از بین میرود.
حفیظی از رستوران داران درخواست نمود: برای حفظ سلامت خود و شهروندان از تهیه گوشت گرم از محلهای غیرمجاز جداً خودداری نموده و گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی که در پیش سرد کشتارگاه به مدت ۲۴ ساعت خنک سازی شده اند تهیه نمایند.
رئیس دامپزشکی اهواز گفت: شهروندان عزیز میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی جهت برخورد و جلوگیری از اشاعه انواع بیماری را به شماره پیامکی ۳۰۰۰۷۲۰۰۱۵۱۲ اطلاع رسانی نمایند.