دو دانشجوی موسسه مهندسی و فناوری Meerut (MIET)، توانستند خودروهای الکتریکی (برقی) ابداع کنند که همانند خودروهای دیزلی و بنزینی بتوانند مسافتهای طولانی را طی کنند.
به گزارش indiatimes.com، دو دانشجوی مهندسی به نامهای ساگار کومار و روهیت راجبهار توانستند سیستم شارژ بیسیم را برای وسایل نقلیه الکتریکی ابداع کنند. با ابداع سیستم شارژ بی سیم برای وسایل نقلیه الکتریکی، خودروهای برقی میتوانند در حین رانندگی شارژ شوند.
به گفته این دو دانشجو خودروهای الکتریکی برای حفاظت از محیط زیست در جادهها حرکت میکنند، اما به دلیل محدود بودن نقاط شارژ برای این وسایل نقلیه، خودروها نمیتوانند مسافتهای طولانی را طی کنند به همین دلیل مردم با مشکلات زیادی روبرو هستند.
ساگار میگوید: برای شارژ خودروهای الکتریکی، برجهایی در کنار جاده نصب و یک گیرنده در خودرو قرار میگیرد. با قرار گرفتن خودرو در محدوده برج، باتری ماشین شروع به شارژ شدن میکند. همچنین شارژ خودرو همانند شارژر بی سیم موبایل عمل میکند. روهیت میگوید که او و ساگار مدتها است که ایده شارژ بی سیم خودروهای الکتریکی را در سر داشته اند، اما برای عملی کردن طرح خود با مشکلاتی مواجه شده بودند، زیرا از طرف هیچ مرکزی مورد حمایت قرار نمیگرفتند. هنگامی که با مرکز نوآوری جامعه آتال تماس گرفتند بودجه و مکان آزمایشگاهی برای آنها فراهم شد.
بیشتر بخوانید