قربان زاده رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: ۸۰۰ صفحه از شفاف سازی مسائل ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس منتشر شده است. هر باشگاهی موظف است رقم قرارداد کادر فنی و بازیکنانش را جداگانه و با اصل و آپشن قرارداد به صورت کامل درسایت کدال افشا کند. رقم سرمربیان ۲ باشگاه نزدیک به هم است، اما در این باره اعضای هیئت مدیره تصمیم میگیرند و من فقط به منابع حاصل از افزایش سرمایه ورود میکنم.
درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هفته گذشته اعلام کرد که رقم قرارداد یحیی گل محمدی برای ۲ فصل یک مقدار کمتر از ۴۰ میلیارد تومان است، اما سایت باشگاه اعلام کرد که از اظهارات درویش سوء برداشت شده است.
قربان زاده گفت: فکر میکنم نماد استقلال را هفته آینده در بورس خواهیم دید که مردم بتوانند سهام خرید و فروش کنند. همچنین رونمایی از نماد پرسپولیس به علت مستندات و رفت و برگشت بین حسابرس و مدیران مالی شرکت به تاخیر افتاده، اما باید در ۳ هفته آینده بازگشایی شود.
به گفته قربان زاده، تاخیر در بازگشایی نماد باشگاههای استقلال و پرسپولیس بهدلیل این بود که وضعیت بازار سرمایه مناسب نبود؛ این بازگشایی باید زمانی اتفاق میافتاد که سهامدار خُرد هم متضرر نشود.
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: مبلغ ۷۱۰ میلیارد تومان سود سهام باشگاههای استقلال و پرسپولیس است که ۳۵۹ میلیارد سهم استقلال و حدود ۳۵۰ میلیارد تومان سهم پرسپولیس است. وزارت ورزش و وزارت اقتصاد با یکدیگر هماهنگ شدند و کمیتهای از مصارف تشکیل شده که من، مدیرعامل ۲ باشگاه و معاون وزیر ورزش اعضای این کمیته را تشکیل میدهیم که بر مصارف و افزایش منابع ارزش افزوده نظارت میکنیم.
سهام باشگاههای استقلال و پرسپولیس مدتی پیش به فرابورس واگذار شد و پذیره نویسی این ۲ باشگاه در آخرین روزهای زمستان سال گذشته به پایان رسید و مجموع سهام این ۲ باشگاه هم مشخص شود و قرار است به زودی نمادهای این ۲ باشگاه در فرابورس بازگشایی شود.
قربان زاده گفت: کمیته مصارف شروطی را تعیین کرد که پول سهام ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس صرف سرمایه گذاری شود و نه بدهیهای داخلی و خارجی. برهمین اساس ۶۵ درصد از ۳۵۰ میلیارد حاصل از پذیرهنویسی این ۲ باشگاه باید صرف سرمایهگذاری، ۲۵ درصد صرف پرداخت بدهی و ۱۰ درصد صرف بازارگردانی شود.
سرمایه گذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس باید در قالب ورزشی باشد و اولویت در سرمایه گذاری باید بهبود زیر ساختها باشد.