سیدرضا مرتضوی درباره دستاوردهای سفر رئیس جمهور و با اشاره به بازدید رئیس جمهور از بخشهایی از رودخانه زایندهرود و تالاب گاوخونی و روستای قلعهبالا گفت: امیدواریم با ورود به سامانههای جدید و شرایط جدید ظرفیت استان در حوزه آبرسانی بهبود یابد.
او درباره حل مشکل آب و خشکی زایندهرود در استان گفت: طرح جامع احیای زایندهرود و بهرهمندی عادلانه حقابهداران در حال تدوین است و تنها چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای پروژههای آبرسانی در استان در نظر گرفته شده است.
مرتضوی به تقویت شبکه فاضلاب با سه هزار میلیارد تومان بودجه و بهبود شرایط فاضلاب استان نیز اشاره کردو گفت: مدیریت مسیر زایندهرود شفافتر و مشخصتر شود تا مردم بیشتر در جریان قرار بگیرند و رضایت مردم حاصل شود.
تکمیل طرحهای نیمه تمام بالای ۵۰ درصد، کمبود آب شرب، جریان دائمی زایندهرود، فرونشست زمین، آلودگی هوا، شرکتهای دانش بنیان، مسائل و مشکلات پیشروی فعالان اقتصادی از جمله مواردی بود که در این سفر مطرح و پیگیری و رایزنی شد.
به گفته او مجموع ۲۱۷ مصوبه سفر رئیس جمهور به اصفهان به حدود ۳۰ دستگاه مربوط میشود که از جمله در حوزه زیربنایی ۴۵ مصوبه، در حوزه بهداشت و درمان ۳۳ مصوبه، در حوزه آب و خاک و کشاورزی ۴۲ مصوبه، در حوزه رفاهی ۲۶ مصوبه، در حوزه کار و اشتغال ۸ مصوبه، در حوزه آموزشی، فرهنگی و ورزشی ۵۳ مصوبه و در سایر حوزهها ۹ مصوبه داشتیم و به منظور علاج بخشی و ساماندهی مشکل آب یک سوم کل اعتبارات اختصاص یافته است.
مرتضوی میگوید:در این سفر استانی سعی بر توازن و تناسب در رسیدگی و بررسی مناطق مختلف و ۲۸ شهرستان استان مدنظر بوده است که در بخش کشاورزی نزدیک به ۵ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان و در بخش راه و شهرسازی ۴ هزار میلیارد تومان، آموزش و پرورش به یک هزار میلیارد تومان و در بخش بهداشت و درمان بالغ بر هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
استاندار اصفهان گفت: در سفر ریاست جمهوری تدبیر این بوده که پروژههای جدیدی ایجاد و افتتاح نشود و تکمیل پروژههای نیمه تمام بالای ۵۰ درصد و پروژههای اولویتدار رسیدگی و تعیین تکلیف شود.