سعیدی از راه اندازی قرارگاه جهادی فرهنگی به منظور ارائه خدمات مطلوب‌تر در این سازمان خبر داد.

سرهنگ سعیدی در اجلاسیه نخستین کنگره ملی ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری که به میزبانی چهارمحال و بختیاری در حال برگزاری است، گفت: این کنگره با سه رویکرد فرهنگی، خدمات رسانی و محرومیت زدایی و تقویت وحدت بین اقوام برگزار شد.

دشمنان نظام در تلاش هستند تا از هر رخنه و شکافی بین اقوام اختلاف ایجاد کنند.

عشایر مردمانی قابل تقدیر و ستایش و نیازمند توجه و حمایت بیش از پیش مسئولین هستند.


بیشتر بخوانید


چاپ و نشر ۲۱ عنوان کتاب ویژه شهدای شاخص عشایر، آماده‌سازی چند مستند تلویزیونی با موضوع نقش عشایر در دفاع‌مقدس و برگزاری یادواره‌های متعدد، برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و ورزشی و مسابقه تیراندازی ویژه عشایر از جمله مهم‌ترین این فعالیت‌های فرهنگی محسوب می‌شود.

خدمات‌رسانی به عشایر و محرومیت‌زدایی از رویکردهای کنگره ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری کشور محسوب می‌شود که با راه‌اندازی یک هزار و ۲۷۰ گروه جهادی و تخصصی این مسئله مورد توجه قرار گرفت.

کمک به حل مشکل کم‌آبی، ساخت و تعمیر مساجد و حسینیه‌ها، ساخت مدارس، احداث خانه محرومان، سرویس بهداشتی، حمام ثابت و سیار، ساخت آبشخور دام و حمام ضد کنه، غرس یک هزار و ۸۰۳ اصله درخت در مناطق عشایری، اهدای بیش از ۲۲ هزار راس دام و راه‌اندازی پویش‌های نذر قربانی از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای برگزاری کنگره ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری کشور است.

ارائه خدمات پزشکی، دندان‌پزشکی و پیراپزشکی در کنار حضور مسئولان ملی و استانی در میزهای خدمت در دستور کار قرار گرفت.

رویکردهای کنگره شهدای عشایر بنا بر تاکید مقام معظم رهبری پس از اتمام این کنگره در مناطق عشایری ادامه خواهد داشت.

عشایر ظرفیت‌های بسیاری در حوزه تولید گوشت قرمز، تامین امنیت غذایی، تولید صنایع‌دستی و... دارند وضعیت عشایر با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی قابل مقایسه نیست اما این قشر نیازمند حمایت هستند.

خلاء حضور دستگاه‌های فرهنگی در مناطق عشایری مشهود است و می‌طلبد تمامی دستگاه‌ها، نهادهای فرهنگی برای تقویت روحیه مذهبی، دینی و ملی در جامعه عشایری تلاش کنند.

جامعه عشایری ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد محصولات صنایع دستی کشور را تامین و تولید می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار