غلامرضا ابدالی گفت: خشکسالی و کم آبی مراتع را بسیار زودتر خشک میکند و درختان را مستعد آتش گرفتن و سوختن میکند.
او گفت: این موضوع محیط زیست را بر آن میدارد که هوشیارتر باشد، با توجه به اینکه فصل گرما و خشک آغاز شده، مردم زمانی که وارد عرصههای طبیعی میشوند آتش روشن نکنند و از غذاهای آماده استفاده کنند چراکه آتش روشن کردن در این فصل بسیار پرمخاطره خواهد بود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام گفت: بر اساس وظایفی که محیط زیست دارد، گروهها و ستاد مشترکی با منابع طبیعی تشکیل و کانونهای بحرانی مستعد آتش در جنگلهای استان شناسایی شده است.
به گفته مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام قبلاً ۸۰ کانون بحران مستعد آتش سوزی در سطح جنگلهای استان وجود داشت و هم اکنون با توجه به کاهش تعداد آتش سوزیها و حریق ۱۵ کانون بحرانی در سطح استان شناسایی شده است.
۱۵ اکیپ واکنش سریع آماده عملیات در سطح استان فعال شده است
ابدالی گفت: دستگاههای بسیار پرکاربردی به نام دمنده وجود دارد که در سالهای گذشته تعدادی از این دستگاهها خریداری و در اختیار محیط زیست قرار داده شده است.
او گفت: امسال نیز ۱۵ دستگاه دمنده خریداری و در تمام شهرستانهایی که مستعد آتش سوزی هستند، توزیع شده است.
به گفته مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام تانکرهای حمل آب با پمپ بر روی خودروها نیز نصب شده و از همه مهمتر اینکه نیروها برای مقابله با پدیده حریق آموزش داده شدهاند.
او گفت: هم اکنون ۱۵ اکیپ واکنش سریع آماده عملیات در سطح استان فعال شده که به صورت آنلاین و در کمترین زمان ممکن در عرصهها حاضر شوند.