کارشناس ارشد دام و طیور و مجری این طرح ابتکاری گفت: طی ۵ سال گذشته با هدف حذف هزینههای تولید در محل اقامتگاههای موقت تابستانی عشایر منطقه و تولید بهداشتی و با کیفیت، حدود ۵ تن شیر گوسفند بصورت روزانه جمع آوری و در کارگاه اختصاصی درون روستا فرآوری و به انواع محصولات لبنی محلی تبدیل میشود.
به گفته آقای محمدیان راد ، قبل از اجرای این طرح تولیدات پراکنده، نبود بازار مناسب عرضه، رعایت نشدن بهداشت مطلوب و مورد تایید مراجع دامپزشکی و تک یا دو محصولی بودن فرآوری اقتصاد دامداری روستا را دچار مشکل کرده بود.
کارشناس ارشد دام و طیور و مجری این طرح ابتکاری می گوید: علاوه بر کره و کشک بعنوان دو محصول سنتی گذشته نردین هم اکنون با استفاده از تجهیزات تولید و سردخانهای این کارگاه محصولاتی نظیر ماست، دوغ، قره قروت، پنیر، سرشیر و روغن زرد با ارزش افزوده بالای ۵۰ درصدی تولید میشود.