محمدرضا پورابراهیمی گفت: در حوزه مباحث مالیاتی از سه چهار سال قبل تلاش کردیم مسائل مربوط به اخذ مالیات سامانه محوری باشد نه ممیزمحور، زیرا این تشخیص فساد آور است و مشکل ایجاد میکند.
به گفته او قانون پایانه فروشگاهی سامانه مودیان طراحی شد. در قانون قبل مرجع برای رسیدگی به دعاوی سازمان مالیاتی بود در حالی که باید مرجع سومی باشد و موضوع را رسیدگی کند که در قانون جدید اصلاح شد.
پورابراهیمی میگوید: درخواست ما این است هیئتهای داوری سر جای خود بنشیند و در واقع بین سازمان صنفی و مالیاتی نظر بدهد و باید این موضوع در استان کرمان عملیاتی شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: در دولت قبل هرچه تلاش کردیم سامانه محاسبات مالیاتی راه اندازی شود که بخشی از آن عملیاتی نشد، امسال درخصوص میزان تشخیص مالیاتها اعلام شد براساس دیتاها انجام میشود.
اوگفت: سازمان امور مالیاتی در اجرای مفاد قانون سامانه مودیان، پایانه فروشگاهی و طرح نظام جامع مالیاتی عقب است و البته اعتراض به دولت کنونی نیست، زیرا چند ماهی است مسئولیت را به عهده گرفته است.
پورابراهیمی با اشاره به اینکه امسال با توافقات صورت گرفته، حدود یک میلیون واحد صنفی معاف از مالیات شدند، میگوید: در مباحث مرتبط با مالیات این توافق شده و اگر بخواهند به اجحاف، مالیات واحد صنفی را افزایش بدهند، آماده همکاری و پیگیری مسائل اصناف هستیم.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: یکی از توافقاتی که با وزیر اقتصاد داشتیم که درباره مصوبات و تعهدات دولت در رابطه با ستاد کرونا که قرار بوده درباره اصناف اعمال شود، گزارش بدهند تا مطالبات واحدهای صنفی پاسخ داده شود.
به گفته پور ابراهیمی نماد اقتصاد خرد در کشور، واحدهای صنفی هستند و تاکید مقام معظم رهبری توسعه فعالیتها در بخش خصوصی است و کاهش فعالیتهای دولت در اقتصاد بر مبنای اقتصاد مقاومتی و اصل خصوصی سازی میباشد.
پورابراهیمی میگوید: تنها جایی که نماد بخش خصوصی واقعی در اقتصاد کشور است، واحدهای صنفی هستند، زیرا بخش عمدهای از واحدهای بزرگ اقتصادی از سیاست دولت تبعیت میکند.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: واحدهای کسب و کار بخش واقعی اقتصاد هستند و توسعه این بخش میتواند ظرفیتهای زیادی ایجاد کند و باید این مسیر را دنبال کنیم و ما آماده همکاری و پیگیری مسائل اصناف هستیم.