نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس گفت: مطالعه و اجرای سد معشوره باید با هم اجرا شود.

دکتر مهرداد ویس‌کرمی نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس در مراسم آیین کلنگ‌زنی ساختمان اداری بیمه سلامت در شهرستان چگنی، با اشاره به اینکه بیمه سلامت در مناطق محروم نقش پررنگی داشته است، بیان کرد: در مدتی که بنده به‌عنوان نماینده مردم در مجلس حضور داشته‌ام به عینه دیده‌ام مدیرکل بیمه سلامت لرستان به‌صورت جدی و با تلاش مضاعف، اهداف و برنامه‌های سازمان بیمه سلامت را پیگیری می‌کند که جای تقدیر دارد.

او افزود: امروزه بحث بیمه یک صنعت است و بیمه سلامت افتخارش این است که در چارچوب قشر ضعیف جامعه فعالیت می‌کند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسیر جامعه به سمت بیمه همگانی در حرکت است و بیمه هم می‌تواند منشأ اشتغال باشد که این قضیه در بیمه‌های خصوصی دیده می‌شود و درآمد‌های بالایی هم دارند که فعالیت‌های بیمه‌ها در توسعه کشور مؤثر است.

ویس‌کرمی اظهار کرد: در کمیته آموزش و پژوهش مجلس که مسئولیت آن بر عهده بنده است، ساماندهی پزشکان مناطق محروم در دستور کار قرار گرفته که سعی و تلاش ما این است که پزشکان به مناطق محروم خدمت کنند و به دنبال توسعه خدمات پزشکی در مناطق محروم هستیم.

او اضافه کرد: در مناطق محروم با کمبود پزشک مواجه هستیم که در صورت اضافه کردن پزشک به دنبال توسعه خدمات پزشکی در مناطق محروم هستیم و در این راستا نقش بیمه سلامت پررنگ‌تر خواهد بود.

نماینده مردم در مجلس عنوان کرد: بعضی از خدمات درمانی در شهرستان چگنی طبق چارت وزارت بهداشت به علت کم بودن جمعیت این شهرستان به آن تعلق نمی‌گرفت که با تلاش‌های بسیار توانسته‌ایم در این راستا سی‌تی‌اسکن، سونوگرافی و اکو را به این شهرستان بیاوریم.

ویس‌کرمی تأکید کرد: بهترین سیستم رادیولوژی پیشرفته مربوط به لرستان را در شهرستان چگنی اضافه کرده‌ایم که می‌تواند کمک بزرگی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان کند؛ شهرستان چگنی از لحاظ استانداردسازی وزارت بهداشت جلوتر است.

او با اشاره به بودجه در اختیار نمایندگان گفت: با توجه به تازه تأسیس بودن شهرستان چگنی ۴۰ درصد به این شهرستان و ۶۰ درصد به خرم‌آباد بودجه تعلق گرفته که با هماهنگی دکتر محمودوند و با هماهنگی مدیران و با اولویت مناطق محروم این بودجه را مدیریت خواهیم کرد.

این نماینده با اشاره به سد معشوره یا گاوشمار که یکی از مطالبات مردم است، افزود: مطالعه و اجرای سد معشوره باید با هم اجرا شود؛ در حال حاضر تجهیزات این سد افزایش داده شده و قرارگاه خاتم هم به‌عنوان پیمانکار انتخاب شده و برای امسال ۴۶۰ میلیارد تومان بودجه به این پروژه اختصاص یافته است.

او اضافه کرد: در مسیر سد معشوره روستایی در شهرستان دلفان وجود دارد که مانع این پروژه شده و باید تملک و جابجا شود تابه توان شروع به کار کرد.

ویس‌کرمی ادامه داد: برای سد معشوره ۱۸۵ میلیون تخصیص آب گرفته شده و در این راستا آب سد برای شهرستان چگنی نقد و برای شهرستان کوهدشت باید ۴۰ کیلومتر زده شود و برای شهرستان دلفان و رومشکان هم باید کار انجام شود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.