حجتالاسلام سید احمد محمودی امروز در خطبههای نماز جمعه این هفته اصفهان ضمن گرامیداشت شهادت امام محمدتقی (ع)، سالگرد جانباز شدن رهبر معظم انقلاب، هفتم تیر و روز قوه قضائیه، گفت: رهبر انقلاب در سفارش چهارم بیانیه گام دوم انقلاب به مبارزه با فساد اشاره کردهاند که در درجه اول، قوهقضائیه این مسئولیت سنگین را به عهده دارد.
به گفته او اجرای عدالت و مبارزه با فساد در کنار هم هستند و نمیتوان آنها را از یکدیگر تفکیک کرد، قسمتی از اجرای عدالت و مبارزه با فساد بر عهده جامعه است، ولی نیاز است که قوه قضائیه هم وارد شود مانند زمانی که تخریب ساختمانهای غیرمجاز در کنار رودخانهها صورت گرفت مردم هم راضی بودند، زیرا این کار را از خودشان شروع کردند.
حجت الاسلام محمودی میگوید: نیاز است قوه قضائیه از قدرتی که در دست دارد استفاده کند، زیرا مردم به تنهایی از پس کار بر نمیآیند، یقینا مردم ما مردم خوبی هستند و اگر اجرای عدالت و مبارزه با فساد انجام شود یقینا جامعه نیز در این مسیر همراهی میکند.
اوبا یادآوری اینکه طبق فرموده رهبر انقلاب دهه ۶۰ از زمانهایی است مظلوم مانده و نیاز است که تبیین شود، گفت: نیاز است که این تبیین بهطور خاص در رابطه با شهید بهشتی و یاران مظلوم او صورت بگیرد.
حجت الاسلام محمودی گفت: اوایل انقلاب شخصیتهایی را از جامعه گرفتند که هرکدام یک ملت بودند و مثال این مورد شهید بهشتی است که میگفت ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت.
اوایل انقلاب بنیصدر در هر سخنرانی خود علیه شهید بهشتی صحبت میکرد و در این میان در یکی از هفتهها شهید بهشتی سخنران پیشخطبه نماز جمعه بود، در آن روز همگی انتظار داشتیم از خود دفاع کند، اما این اتفاق رقم نخورد و باعث تعجب همگان شد.
او با اشاره به تعابیر استفاده شده توسط امام (ره) و رهبر انقلاب پیرامون شهید بهشتی میگوید: نیاز است که در طول این چند دهه شهید بهشتی را از این مظلومیت خارج کنیم تا نسل جدید بدانند که منافقان کوردل، دشمنان قسم خورده و خودباختگان چنین جنایاتی را در این کشور رقم زدند.
بدانید تا زمانی که در فرهنگمان شهادت در همین سطح از اعتبار وجود دارد، هیچ قدرتی نمیتواند برجمهوری اسلامی و ملت ایران فائق آید.
او در بخش دیگر خطبهها در موردتنها آموزهای که انسان را از عذاب آخرت نجات میدهد تقوای الهی است، گفت: نیاز است که این مورد را در زندگی خود پیاده کنیم.
گاهی پراکندگی کار داریم و حتی مستحبات را انجام میدهیم، ولی باید بدانیم که پایه عمل به دستورات الهی، تقوا است و هیچ کدام از کارهایی که ما به آنها میپردازیم به اندازه تقوا انسان را از عذاب نجات نمیدهد.
امام جمعه موقت اصفهان گفت:تقوا یعنی حیا از خدا چه در جمع و چه در خلوت و رضایت و تسلیم در برابر آنچه خداوند برای انسان قرار دادهاست، این موارد دو خصلت اساسی است که رفتار، اعمال و کردار انسان بر آن پایهگذاری میشود و در این مسیر اگر به آنچه خداوند مقدر کردهاست راضی باشیم دیگر به حقوق دیگران هم تجاوزی نمیکنیم.