مهدی حسینپور گفت : براساس قانون تقویت و توسعه استاندارد، سازمان ملی استاندارد تنها مرجع رسمی صادر کننده نشان حلال در کشور است.
به گفته مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه دیگر واحدهای صنایع غذایی از این فرصت برای توسعه بازارهای فروش خود استفاده کنند.
هدف از صدور نشان حلال رعایت انطباق نحوه تولید، فرآوری و عرضـه محصـولات غذایی با قوانیـن شرع اسلام، نیل در جهت توسعۀ فرهنگ غذای پاک و کمک به حضور پررنگ جمهوری اسلامی در بازهای جهانی و رونق صادرات است.
در استاندارد ملی حلال به شماره ۱۲۰۰۰، علاوه بر استفـاده از قوانین فقهی شرع اسـلام، نظیر احکـام حلیت، صیـد و ذباحه و اصـول فقـهی مرتبط، از نظـرات صـاحب نظـران در ایـن زمیـنه نیـز استفاده شده و همچنین سعی شده که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه، درحد امکان بین این استاندارد واستانداردهای بین المللی و ملی سایر کشورهای اسلامی، هماهنگی ایجاد شود.
محصولات معرفی شده برای دریافت نشان حلال، در یک فرآیند دقیق توسط کارشناسان متخصص استاندارد و ناظران شرعی ارزیابی و پالایش میشوند.
در همین راستا با حضور حاج آقا محمدی کیا نماینده فقیه ناظر در امور حلال در منطقه غرب کشور، بازرسی نهایی از ۲ شرکت تولید کننده روغن کره (روغن حیوانی کرمانشاهی) با نامهای شرکت آقای «فریبرز میرزایی» با نام تجارتی «هاوژین» و شرکت آقای «فرشید شکور» با نام تجارتی «رزکالی» برای صدور نشان حلال انجام و کمیته علایم با حضور مدیرکل استاندارد و کارشناسان ذیربط تشکیل و پرونده متقاضیان مورد بررسی و تایید قرار گرفت.
صدور نشان حلال برای این فرآورده بومی و بسیار ارزشمند استان علاوه بر ارتقا چرخه تولید و افزایش کیفیت محصول در صادرات این فرآورده به کشورهای مسلمان و کشورهای غیر مسلمان نقش بسیار موثری دارد.
اعتبار نشان حلال سه سال و نوع استاندارد تشویقی است .