آقای الله کرم عزیزی گفت:از مجموع اشتغالزایی برای ۸۹۸ مددجو ۱۳۱ مددجو در کارخانههای زندان و ۷۶۷ مددجوی دیگر در بخش صنایع دستی مشغول به کار هستند.
او گفت: مددجویان شاغل در کارخانههای زندان در رشتههای خیاطی، فرز کاری، نجاری، آهنگری، بسته بندی، نهالستان، آشپزخانه، تاسیسات و خدمات بند در ۹ واحد تولیدی زیرنظر بنیاد تعاون فعالیت میکنند.
آقای عزیزی می گوید: همچنین مددجویان در بخش اشتغال صنایع دستی در رشتههای معرق کاری، خراطی، سنگ تراشی، قلاب بافی، توربافی، عروسک دوزی و تسبیح سازی با در اختیار قراردادن ابزار کار و مواد اولیه مورد نیاز آنان از طریق واحد فنی حرفهای فعالیت دارند.
او گفت: میزان دریافت دستمزد مددجویان بر حسب نوع کار و میزان مهارت متغیر بوده و مددجویان شاغل در کارخانجات بر حسب نوع مهارت به سه دسته ماهر و نیمه ماهر و ساده تقسیم و بر این اساس به صورت ماهیانه دستمزد دریافت میکنند.
مدیر زندان رجایی شهرکرج می گوید:رعایت قوانین و مقررات داخل زندان، عدم خلاف در زندان، عدم اعتیاد به هر نوع مواد مخدر، دارای محکومیت کمتر از پنج سال و عدم رد مال سنگین شرایطی است که مددجو میتواند درخواست اشتغال به کار خود را به مسئول حرفه آموزی و اشتغال زندان تحویل که پس از بررسی و دارا بودن شرایط احراز کار با موافقت و تایید مسوولان زندان برای آنان رای کار صادر و سپس مشغول به کار شود.
آقای عزیزی گفت: در صدد هستیم که با احداث چهار کارگاه جدید آشپزی، منبت کاری، آموزش خیاطی و نجاری حرفهای گامی موثر جهت اشتغال به کار مددجویان با هدف بهینه سازی اوقات فراغت و کاهش آسیب آنان برداریم.
به گفته مدیر زندان رجایی شهر کرج ایجاد زیر ساختهای لازم و توسعه اشتغال درزندان از برنامههای مهم سازمان و از اولویتهای اساسی در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی پس از آزادی آنان است که با پرورش نیروی کار و افزایش توانمند سازی شاغلان در کارگاههای تولیدی طی دوران محکومیت با هدف خودکفایی سبب خواهدشد تا مددجویان بتوانند پس از آزادی ضمن امرار معاش به واسطه فراگیری حرفه و شغل باعث کاهش میزان ارتکاب به جرم مجدد آنان میشود.
زندان رجایی شهر یکی از چهار زندان مستقر در کرج است که زیر نظر اداره کل زندانهای استان تهران اداره میشود.