حمیدرضا تقی نصیری گفت: تولید کنندگان ماهیان خاویاری در یک سال گذشته با صادرات خاویار ۱۵ میلیارد تومان درآمد عاید کشور کرده اند.
به گفته او، در یک سال گذشته ۶ تن خاویار پرورشی در گیلان تولید و یک تن آن به کشورهای روسیه، آذربایجان، ازبکستان، کشورهای حوزه خلیج فارس و اتحادیه اروپا صادر شده است.
سرپرست شیلات گیلان گفت: این استان ۷۰ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری دارد.
آقای تقی نصیری پیش بینی کرد: امسال نیز از این مزارع بیش از ۶ تن خاویار به ارزش هر کیلوگرم ۲۰ میلیون تومان برداشت شود.
او همچنین گفت: هر کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری در بازارهای مصرف ۲۱۰ هزار تومان است.
به گفته سرپرست شیلات گیلان، در یک سال گذشته یک هزار و ۱۹۸ تن گوشت ماهی خاویاری در استان تولید شد.
آقای تقی نصیری گفت: پیش بینی شده است امسال هم یک هزار و ۲۰۰ تن گوشت ماهی خاویار استحصال و به بازارهای مصرف عرضه شود.
او گفت: شهرستان تالش با تولید ۴۲۰ تن ماهی خاویاری با استفاده از آب دریا، از بزرگترین تولیدکنندگان ماهی خاویاری در گیلان و کشور است.
ماهی خاویاری در شهرستانهای صومعه سرا، آستارا، لنگرود، آستانه اشرفیه، انزلی، رضوانشهر، املش، لاهیجان، سیاهکل، رودسر، تالش، رشت، رودبار، شفت و فومن هم پرورش داده میشود.