استاندار یزد گفت: بندرخشک پیشگامان یزد مدل موفق و الگوی اقتصادی مبتنی بر تعاونی و دارای سنخیت با فرهنگ دینی و بومی استان است.

مهران فاطمی گفت: رمز موفقیت این بندرتعاونی، تفکر نوآورانه و مزیت رقابتی این مجموعه است.

او می گوید: کلیه دستگاه‌های مرتبط موظفند در حوزه رونق و رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار قوانین و آیین نامه‌ها را به نفع مردم، سرمایه گذاران و کارآفرینان تفسیر کنند.

این موضوع را فاطمی در نشست بررسی راهکار‌های توسعه‌ای بندرخشک پیشگامان مطرح کرد.

محمدرضا رضائی نژاد مدیرعامل گروه تعاونی پیشگامان یزد استفاده از روحیه مشارکت و همراهی یزدی‌ها در فرهنگ تعاون و بهره مندی از تجمیع سرمایه‌های خرد برای فعالیت‌های کلان را از ویژگی‌های گروه تعاونی پیشگامان دانست.

اومی گوید:امروزه مدل‌های جدیدی در عرصه تعاون به ظهور رسیده اند که با هدف مردمی سازی اقتصاد، به دنبال مشارکت حداکثری هستند.

به گفته او گروه تعاونی پیشگامان با بهره گیری از خرد جمعی و جلب اعتماد و مشارکت و همراهی مردم و بهره مندی از تجمیع سرمایه‌های خرد آن‌ها و با مدل تعاونی سهامی- سرمایه گذار در حوزه‌های مختلفی در راستای ایجاد زنجیره تامین فراگیر فعالیت دارد.
محمدحسین ریاحی مدیرعامل بندرخشک پیشگامان یزد ، بارانداز کالا در مرکز کشور، قرارگیری در چهارراه جاده‌ای و ریلی و در نظر گرفتن پدافندغیر عامل و امنیت بالا را از دلایل تاسیس این شرکت عنوان کرد و تعاونی بودن و مشارکت مردم با سرمایه‌های خرد را از محاسن بندرخشک پیشگامان دانست.

او می گوید: تبدیل شدن به قطب تجارت منطقه و دریافت مجوز‌های مربوط به دهکده لجستیک و پایانه صادراتی استان، چشم انداز متفاوتی را برای بندرخشک رقم خواهد زد که با استقبال تجار و بازرگانان می‌تواند نقش موثری در تجارت استان و کشور داشته باشد.

مدیرعامل بندرخشک پیشگامان مدیریت زنجیره تامین فراگیر کالا و خدمات، ایجاد هاب لجستیک دپوی کالا در مرکز کشور، ساده سازی فرآیند‌های تجاری به منظور جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی و استفاده از ظرفیت مدرن فناوری اطلاعات و ارتباطات را از اهداف این بندرگاه تعاونی خواند.

ریاحی امکانات و خدمات بندرخشک پیشگامان برای بازرگانان و صاحبان کالا را شامل حمل و نقل جاده‌ای در شهرکی به وسعت چهار هکتار، خدمات ریلی با اتصال به خطوط سراسری و دارا بودن پنج خط ریلی شانتینگ یارد، خدمات انبارش و انتقال بر روی عرشه کشتی (FOB)، خدمات گمرکی در مساحت ۸ هکتار، سکوی تخلیه و بارگیری ریلی و جاده‌ای برای ترخیص قطعی کالا و صادرات، خدمات بندری تجهیزات تخلیه و بارگیری، خدمات سردخانه‌ای با ۳۹ سالن و مجموع ۱۵ هزار تن، خدمات انبارداری و خدمات فرآوری میوه دانست.

او خدمات توسعه‌ای شهرک تعاونی گلخانه‌ای به مساحت ۱۲۰ هکتار، راه اندازی و احداث نیروگاه ۵۰ مگاواتی سیکل ترکیبی، سیلو و انبار مکانیزه نهاده‌های دامی به ظرفیت ۲۷ هزارتن، تاسیس شرکت تعاونی حمل و نقل جاده‌ای و ایجاد مراکزی به منظور استفاده از نخبگان در راستای استقرار شرکت‌های دانش بنیان مورد نیاز پایانه صادراتی را از برنامه‌های توسعه فاز دوم بندرخشک پیشگامان عنوان کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار