این پاسخ را آقای طهرانچی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، به اظهار نظر یکی از نمایندگان مجلس درباره پرداخت حق بیمه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی داده است.
۲۹ خرداد ماه عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس در نشست علنی گفت «۴۰ سال است دانشگاه آزاد ۳ درصد از حقوق کارکنان را به عنوان بیمه بیکاری گرفته، اما به حساب تأمین اجتماعی واریز نکرده.»
آقای نقدعلی همچنین از اینکه «دانشگاه آزاد اسلامی ۲۵ درصد شهریه دانشجویان هر واحد این دانشگاه را به شکل متمرکز به حساب مرکز استان واریز میکند تا شعبههای بیدرآمد تعطیل نشود»، انتقاد کرد.
او گفت که «مگر خدا گفته شعبه را به هر قیمت حفظ کنید؟ دانشگاه آزاد شعبههایی که دانشجو ندارد، تعطیل کند.»
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس هم در پاسخ به این نماینده گفت که شیوه دریافت شهریه از دانشجویان دانشگاه آزاد بر اساس مصوبه هیئت امنای این دانشگاه انجام میشود.
به گفته مسئولان، دانشگاه آزاد بحران مالی دارد؛ پارسال یک عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت که این دانشگاه در بدترین وضعیت مالی به سر میبرد.
آقای فلاحی به باشگاه خبرنگاران جوان گفت زمینها یا ساختمانهای واحدهای دانشگاه آزاد که دانشجوی کافی ندارند، باید به صورت استیجاری یا تملیکی واگذار شود تا از لحاظ درآمدی به این دانشگاه کمک کند.
مجلس هفته گذشته در مصوباتش به دیوان عدالت اداری صلاحیت داده تا به شکایتهای مردم از دانشگاه آزاد اسلامی رسیدگی کند؛ اگرچه شورای نگهبان هنوز این مصوبه را تأیید نکرده است.
کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هم طرحی را برای پاسخگو کردن دانشگاه آزاد بررسی میکند که امکان نظارت بر این دانشگاه بیشتر شود.
بر اساس این طرح، مسائل مالی، قراردادها، استخدامها و تعداد دانشجو و کارکنان باید شفاف شود. کمیسیون آموزش مجلس همچنین در این طرح موافقت کرده تا دیوان عدالت اداری بتواند به «شکایتهای کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی و استادان» از این دانشگاه ورود کند.
آقای طهرانچی گفت: دانشگاه آزاد کلیه تعهداتش را نسبت به تأمین اجتماعی برای مرخصیهای استعلاجی و... انجام داده؛ موضوع پرداخت حق بیمه کارکنان یک مسئله فنی است و مطرح کردن این مسئله پشت تریبون مجلس بدون در نظر گرفتن ابعاد مسئله از طرف یک نماینده بعید است.
کارکنان دانشگاه ازاد توقع بیمه هم دارن
دقیقا چ خدمتی به کشور میکنن به جز اشباع رشته های مهندسی که باعث رانت و پارتی شده چیز دیگری به همراه داشته ؟؟
امیدواریم با رای مثبت شورای نگهبان هرچه زودتر مرجعی برای رسیدگی به تخلفات دانشگاه ازاد مشخض شود شاید حقوق تضییع شده استادان و کارمندان در چندین دهه قابل دادخواهی باشد. تحقیق و تفحص مالی از این دانشگاه الزامی است فریاد مشکلات مالی شان بلند است ولی بر فراز قله هتل فرهیختگان را بنا میکنند! از مسئولین دانشگاه بپرسند هزینه ساخت آن از کجا امده و درآمدش به کجا میرود ؟!
باید شدیدا توسط نمایندگان محترم با وی برخورد شود
ای کاش یک در تصویر گوگل ارث از کل مازندران جایگاههایی دانشگاههای آزاد ببینید که چه کوههایی صاف کردن و چه جنگلهایی جهت شهرک سازی قلع و قمع
طهرانچی ، همسر قالیباف رو به ریاست واحد ............دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرده است .
دانشگاه آزاد = متروپل آموزش عالی کشور
لیست حقوق و مزایای مدیران را در برپایی این شوی تبلیغاتی منتشر کنند.
مدعی العموم چرا ورود نمیکنه ؟
نکنه .......
اگر دانشگاه آزاد طهرانچی رو نخواد کی رو باید ببینه ؟
برخی در دانشگاه آزاد پست مدیریتی گرفتند تا اوقات بازنشستگی خودشان را پرکنند ،مانند طهرانچی و رنجبر و.....
برخی در دانشگاه آزاد پست مدیریتی گرفتند چون بیکار بودند مانند علا الدین بروجردی و سیدمحمدبطحایی ، مسعود همتی ، عسگری غلامزاده، ....
برخی در دانشگاه آزاد پست مدیریتی گرفتند برای چند شغله بودن و دریافت حقوق جدید نجومی مانند آقامیری و خسروپماه ، قربانی ، محسن نفر ،سروری مجد ،....
برخی در دانشگاه آزاد پست مدیریتی گرفتند برای سکوی پرتاب مانند رییس جهاد دانشگاهی ، استاندار کرمان و رییس مرکز پژوهشهای مجلس که همگی بعد از مدتی مسئولیت در دانشگاه آزاد پرتاب شدند به این مسئولیتهای بالاتر.
به مدیران وارداتی دانشگاه آزاد توجه کنید :
1- رییس دانشگاه آزاد :دکتر طهرانچی (بازنشسته دانشگاه شهید بهشتی)
2- معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی : دکتر فرزاد جهان بین (دانشگاه شاهد)
3- معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی : علائ الدین بروجردی :( رییس سابق کمیسیون مجلس )
4- معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی: سید محمد بطحایی وزیر اسبق آموزش و پرورش (کارشناسی برنامهریزی آموزشی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش مدیریت مالی)
5- قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: دکتربیژن رنجبر (رییس سابق و بازنشسته دانشگاه تربیت مدرس )
6- رییس مرکز حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی: محسن بزرگی : (مدیرعامل گروه وکلای پارسیان ، مدیرعامل موسسه حقوقی فاتح و معاون سابق حقوقی باشگاه استقلال))
7- معاون علوم انسانی و هنردانشگاه آزاد اسلامی :عبدالحسن خسروپناه (پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه)
8- معاون امورمجلس وارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی : دکتر محمدقربانی گلشن آباد (دانشگاه خوارزمي)
9- معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی : دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی (دانشگاه صنعتی شریف)
10- مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی : دکتر امیرعباس لشگری (پزشک عمومی
11- معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی : دکتر محسن نفر (دانشگاه شهید بهشتی )
12- مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی : مسعود همتی (شهرداری تهران )
13- مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استانها دانشگاه آزاد: علی سروری مجد (پژوهشگاه فرهنگ و هنر و ارتباطات)
14- رییس واحد تهران مرکزی و رییس دانشگاههای استان تهران : سید محمود آقامیری (رییس دانشکده دانشگاه شهید بهشتی)
15- سرپرست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد مشاور رئیس دانشگاه و مجری طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی: محمد علیاکبری
16- صندوق پژوهش و نوآوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی : مدیرعامل مهندس عسکری غلامزاده
سهامداران و اعضای هیات مدیره صندوق پژوهش و نوآوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی:
دانشگاه آزاد اسلامی 94% روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات دانشگاه
شرکت توسعه آزاد پاسارگاد5% مجید مشکینی معاون پیشین اداری مالی دانشگاه
شرکت نگین بذر دانش1% پیام نجفی رییس واحد خوراسگان
نمونه ای انتشار اخبار غلط و اغراق آمیز توسط دانشگاه آزاد اسلامی :
"در پی انتشار خبری از سوی دانشگاه آزاد اسلامی و برخی خبرگزاریها مبنی بر انعقاد قرارداد طرح پژوهشی کلان بروندانشگاهی بین وزارت نفت و دانشگاه آزاد اسلامی به مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال اعلام کرد که این وزارتخانه به هیچ عنوان چنین قراردادی با دانشگاه آزاد اسلامی امضا نکرده و این خبر از اساس کذب و نادرست است.
فردی که در این خبر از او بهعنوان نماینده وزارت نفت برای امضای قرارداد نام برده شده است، هیچ وابستگی و ارتباط حقوقی با وزارت نفت نداشته و برای این وزارتخانه ناشناخته است. 22تیر ۱۴۰۰ "
اعتراض فایده ای ندارد جز اینکه سریعا تشکیل پرونده داده و تعلیق میکنند و در هیات انتظامی های نمایشی محروم میکنند . ممنویم از این هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی که در 5 دقیقه ، پیشنهادات طهرانچی رو درباره افزایش حقوق شنیده و تصویب کردند . این یعنی سرعت عمل . رییس دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی که هم زمان رییس دانشکده هسته ای دانشگاه شهید بهشتی است از تهران مرکزی ماهیانه سی ملیون تومان حقوق میگیرد ، رییس دانشگاههای آزاد استان تهران هم هست و آنجا هم حقوق جداگانه میگیرد ، رییس حوزه ریاستش هم از دوستانش آورده و 25 ملیون خالص دریافتی دارد پیدا کنید پرتقال فروش رو ؟
دانشگاه آزاد باید تعدیل مدیر کند حداقل سه چهارم مدیران وارداتی به این دانشگاه ، مازاد هستند.برخی مدیران دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر دریافت حقوق نجومی ماهیانه 200 ساعت اضافه کاری و 5 روز حق ماموریت به واحدهای استانی میگیرند.
دانشگاه آزاد تبدیل شده به حیاط خلوت سیاستمداران و بازنشستگان دولتی . از تدریس بازنشستگان دانشگاه آزاد در دانشگاه آزاد جلوگیری میکنند و عذر آنان را خواسته اند اما کلیه واحدهای دانشگاه آزاد از جمله همین واحد تهران مرکزی آقامیری پر شده از بازنشستگان دانشگاههای دولتی . ازین ظلم به کجا پناه ببریم ؟
طهرانچی دانشگاه آزاد رو شخم زده است . متاسفانه بدنه دانشگاه آزاد بشدت از ورود افراد جدید الورود یا بازنشسته سازمانهای دیگر در سمتهای مدیریتی در حضور اساتید و کارکنان باتجربه با سابقه ، ناراضی است ، در دبیرخانه استان تهران تمامی پستهای معاونتها در اختیار افراد جدیدالورودی قرار داده شده که بسیار شدید در حال ایجاد نارضایتی هستند
میدانید کمیته ها و هیاتهای انتظامی دانشگاه آزاد چه بلاهایی بر سرکاکنان و اساتید دانشگاه آزاد درمیاورند؟
چرا نعمت احمدی اخراج شد ؟
برای اینکه یک استاد از واحد ورامین برای خوشمزگی مسئولان بالاتر دانشگاه آزاد ، داره قلع و قمع میکنه .
واحد تهران مرکزی پر شده از مدیران بازنشسته ای که چند سالی است پستهای مدیریتی این واحد را پرکرده اند و با دریافت حقوق و مزایای متنوع ، ایجاد نارضایتی میکنند . رییس واحد تهران مرکزی هم سید محمود آقامیری هم زمان رییس دانشکده هسته ای دانشگاه شهید بهشتی و چندین شرکت دیگر است که فرصت ندارد و همه امور رو به رییس حوزه ریاست خودش واگذار کرده که او هم از بیرون دانشگاه آزاد آمده و باند دوستان و رفقای خودش رو با خودش آورده است .
چرا نمیری همون رشته ای که نظام برات هزینه کرده تحقیق و پژوهش کنی ؟