اردشیر شهرکی گفت: یکهزار و ۱۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که ۸۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
او عمده شهرستانهای تولید کننده زردآلو در سیستان و بلوچستان را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیشترین زردآلوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام محلی است که به دلیل مرغوبیت بالا بازار پسندی خوبی دارد.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک، زرآباد، دشتیاری و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.