فرزام بیدارپور گفت: از این تعداد بیمار ۱۶ نفر مربوط به مریوان، یک نفر سقز، یک نفر کامیاران و یک نفر در سنندج می باشد و با توجه به روند رو به افزایش موارد ابتلا به بیماری، رعایت پروتکلهای بهداشتی مربوط به بیماری وبا به ویژه بهداشت فردی در کنترل بیماری در جامعه بسیار مهم است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تاکید بر استفاده از غذای گرم گفت: در مراکز عرضه غذا و رستورانهای شهرهای مرزی عرضه سالاد و سبزی ممنوع شده است.
او از شهروندان خواست تا سبزی و میوه را با استفاده از مواد ضدعفونی کننده سالم سازی کنند.