محمودیان گفت: به طور کلی ۳تا ۵ درصد از جمعیت ما مبتلا به کم شنوایی هستند و ۲/۷ در هزار تولد زنده نیز مبتلا به کم شنوایی مادرزادی هستند ، در حال حاضر ۵ تا ۶ درصد از کودکان ۳ تا ۵ سال و ۱۳ درصد بچه ها تا دوران دبیرستان نیز مبتلا به کم شنوایی هستند. مطالعات نشان می دهد که ۶۷ درصد از سالمندان بالای ۶۵ سال مبتلا به کم شنوایی هستند و همین موضوع سبب شده تا در مسائل زندگی و روزمرگی دچار مشکلاتی شوند.
به گفته وی در حال حاضر آمارها نشان می دهد که بین ۴۷٠ تا ۴۸٠ میلیون نفر از مردم دنیا مبتلا به کم شنوایی متوسط به بالا هستند. کم شنوایی باعث بروز معلولیت می شود که سهم آن در بین بچه ها و بزرگسالان متفاوت است.
به گفته محمودیان ، استفاده بی رویه از اصوات برای شنوایی عامل پرخطری محسوب می شود گوش دادن موزیک با صدای بلند به ویژه توسط هندز فری صدمات بدی به شنوانی وارد می کند و این بیماری بیشتر در بین نوحوانان و جوانان شیوع پیدا کرده است.
رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت گفت: افرادی که در معرض صداهای بلند مانند کارگاه های صنعتی هستند در معرض آسیب شنوایی گوش قرار دارند لذا کاهش شنوایی و دور شدن از جامعه منجر به بروز افسردگی در بین افراد کم شنوا می شود.
بیشتر بخوانید:
غرب وحشی این سیستمها رو برای خودشون استفاده نمی کنند ولی متاسفانه عده ای از جوانهای ما کور کورانه و بدون فکر در نهایت احساسات و هیجان مخرب دنبال این گونه نابود کردن خودشان هستند و اصلا هم توجهی نمی کنند