طبق گفته متخصصان تغذیه، گرم کردن برخی غذا‌ها در مایکروویو خطرناک است.

النا سولوماتینا، متخصص تغذیه گفت: تربچه، چغندر و کرفس که در مایکروویو حرارت داده می‌شوند، می‌توانند در هنگام مصرف به طور جدی بر عملکرد بدن تاثیر بگذارند.

این متخصص گفت: این محصولات در طی عملیات حرارتی در مایکروویو بر سیستم عصبی تاثیر می‌گذارند. مواد موجود در آن‌ها وقتی گرم می‌شوند می‌توانند به کلیه‌ها آسیب بزنند یا مسمومیت ایجاد کنند.

سولوماتینا گفت: سیب زمینی و بادمجان حاوی سولانین هستند، این ماده فعال‌تر می‌شود و در واقع با حرارت دادن به سم تبدیل می‌شود. نیترات موجود در چغندر، هویج، تربچه، کرفس به نیتروزآمین تبدیل می‌شود؛ یک ماده سرطان زا. به سیستم عصبی، کلیه‌ها آسیب می‌رساند، منجر به مسمومیت می‌شود و در زنان باردار باعث مرگ جنین می‌شود. چنین محصولاتی حتی نباید زیر نور خورشید بماند.

او گفت: محصولات تخمیر شده و شیر ترش - هنگامی که در مایکروویو گرم می‌شوند خواص خود را از دست می‌دهند. این فرآیند باکتری‌های مفید را از بین می‌برد.

برچسب ها: ماکروویو ، تغذیه ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۶ ۰۹ تير ۱۴۰۱
سلام یعنی الان آنقدر در کشور غذای سالم وغیره تراریخته وارگانیک در دسترس مردم هست که شما دغدغه این رو دارید که ماکروویو غذا را سرطانزا می‌کنه واقعاً که خوب بلدید ذهن مردم را از مشکلات اصلی دور کنید خجالت هم خوب چیزیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۶ ۰۸ تير ۱۴۰۱
منم از اول به ماکروویو شک داشتم ولی دیدم اروپائیا و آمریکائیا که صب تا شب با ماکرو غذا میپزن صد سال عمر میکنن
Norway
احمد
۰۱:۰۳ ۰۹ تير ۱۴۰۱
آیا از ساخته شدن مایکروویو صد سال میگذره؟. اروپائیان صد ساله از غذاهای بومی و طبیعی استفاده میکنند نه از مایکروویو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۴ ۱۰ تير ۱۴۰۱
توی متن گرم کردن بعضی غذاهای پخته رو خطرناک دونسته مثل سیب زمینی و بادمجان منهای این که چطوری گرم شوند
آخرین اخبار