رییس مرکز توسعه حل اختلاف سیستان و بلوچستان گفت: محکومان ۵۶ فقره پرونده قتل از سال گذشته تاکنون با تلاش شوراهای حل اختلاف استان از اعدام نجات یافته و پرونده آنان منجر به صلح و سازش شده است.

 حجت الاسلام حمیدرضا بندانی  به مناسبت هفته قوه قضاییه و روز شوراهای حل اختلاف در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ۴۰ فقره از پرونده های قتل و اعدام در سال گذشته و ۱۶ فقره در سالجاری با تلاش شوراهای حل اختلاف منجر به صلح و سازش شده است.

او گفت: شوراهای حل اختلاف مستقر در زندانها علاوه بر پیگیری و ایجاد صلح و سازش در پرونده های قتل، زمینه آزادی حدود ۳۰۰ نفر زندانی جرائم مختلف را نیز فراهم کرده اند.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف سیستان و بلوچستان  گفت: گسترش صلح و سازش و فعالیت گسترده شوراهای حل اختلاف از اهداف و اولویت‌های دستگاه قضا است.

او گفت: در همین راستا ستاد ملی صبر(صلح، بخشایش، رضایت)، همیاران و صلح یاران و موسسه های میانجیگری در کشور فعال شده و تاکنون عملکرد بسیار خوبی نیز داشته اند.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف سیستان و بلوچستان گفت: بیش از یک هزار نفر از افراد نخبه و دارای نفوذ اجتماعی در استان شناسایی شدند که در زمینه صلح و سازش با این مرکز و شوراهای حل اختلاف همکاری دارند.

او گفت: استان سیستان و بلوچستتان در استفاده از بزرگان اقوام، علما و افراد صاحب نفوذ برای حل اختلافات و ایجاد صلح و سازش سابقه دیرینه و درخشانی دارد بطوریکه سال گذشته در زمینه ایجاد صلح و سازش برای پرونده های قتل رتبه دوم کشور و صلح و سازش رتبه چهارم را بدست آورده است.

بندانی به عملکرد شوراهای حل اختلاف استان گفت: پارسال ۵۲ هزار پرونده توسط این شوراها مختومه و از ورود آنها به محاکم قضایی جلوگیری شده است.

او گفت: ۳۲ هزار و ۲۳۲ پرونده قابلیت صلح و سازش داشته که ۱۲ هزار و ۱۱۹ پرونده منجر به صلح و سازش شده است و امیدواریم این رقم تا پایان سال به ۴۵ درصد برسد.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف سیستان و بلوچستان گفت: ۱۴۴ شعبه شورای حل اختلاف در این استان فعالیت دارند که ۷۰ شورا روستایی و بقیه شهری هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.