فضل الله باقرزاده نایب رئیس کمیته ملی المپیک در حاشیه مجمع عمومی فدراسیون بوکس گفت: اگر قرار است پولی به عنوان بودجه فرهنگی به فدراسیونها اختصاص داده شود باید به طور مساوی بین همه توزیع شود. باید دید متر و ملاک اختصاص این نوع بودجه چیست. دنیا از مدال طلای جواد فروغی در تیراندازی المپیک، شگفت زده شد، اما ما خودمان یک ریال هم به فدراسیون تیراندازی کمک نمیکنیم. همه فدراسیونهای ورزشی ناراضی بودند و گلایه داشتند که این ارزیابی توسط چه کسی انجام شده است.
باقرزاده گفت: کمیسیون فرهنگی مجلس از بین ۲۹ رشته المپیکی به ۱۳ رشته کمکهای محدودی انجام داده است. همچنین رشتههایی که در رده سوم و چهارم آسیا قرار دارد و حتی اسمشان را نمیتوان آورد، ۷ میلیارد تومان بودجه دریافت کردهاند. این کمکها به هر کسی که دوست و رفیقی داشت ارائه شده و این درست نیست. نمایندگان مجلس خودشان بودجه را تقسیم کردند و باید پاسخگو باشند.
باقرزاده گفت: من و ۱۸ رئیس فدراسیون دیگر به قالیباف نامه زدیم. زمان نداشتیم، اما ۴۰ فدراسیون آن نامه را امضاء میکردند. حتی فدراسیونهایی که ۴، ۳ و ۲ میلیارد هم گرفتند این نامه را امضاء کردند، زیرا ناراحت بودند از اینکه چه کسی این تقسیم بودجه را ارزشیابی کرده است. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک چهار دهه سابقه دارند. آنها میگویند دانیال شهبخش مدال برنز جهان را در بوکس گرفته و هزار امتیاز میگیرد. اگر هر امتیاز چهار میلیون باشد، باید چهار میلیارد به بوکس داد. این گونه باید ارزشیابی کرد.
کمسیون فرهنگی مجلس مبلغ ۳۵۰ میلیارد بودجه برای برخی رشتههای ورزشی در نظر گرفته است، اما به برخی از رشتههای ورزشی پولی نداده است، همین موضوع باعث شده که روسای چند فدراسیون به این موضوع اعتراض کنند و خواهان رسیدگی شوند.
رئیس فدراسیون شمشیربازی توضیح داد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری که گفتند حرف بزنید، ما هم حرفمان را میزنیم. مگر رهبری به نمایندگان مجلس به تازگی تذکر ندادند که در انتصابات دخالت نکنید؟ آنها بودجه مملکت را تقسیم کرده و خودشان هم باید پاسخگو باشند. من یک دانشگاهی و معلم هستم. بوکس افتخارآفرین است. از مجمعش لذت بردم. انتقاد کردند، حرف زدند و حتی با هم دعوا کردند، اما حرمتها حفظ شد. این خیلی مهم است.
مجمع عمومی سالیانه فدراسیون بوکس امروز برای بررسی عملکرد فدراسیون و بررسی صورتهای مالی و حسابرسیها امروز در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
باقرزاده گفت: بوکس به یک رشته مدال آور در میادین بین المللی تبدیل شده و در سطح جهان درخشیده است. کمیته ملی المپیک یک سالن را تجهیز کرده و در اختیار فدراسیون بوکس قرار داده که با تلاشهای رئیس فدراسیون بوده است. این رشته ورزشی نشان داده که میتواند جزو رشتههای مدال آور المپیک باشد مثل چیزی که در شمشیربازی رخ داد. ما با دست خالی به اینجا رسیدیم. اگر بوکس مثل رشتههای دیگر رده سوم مشترک داشت در المپیک مدال میگرفتیم. بوکس نیاز دارد که مورد توجه قرار بگیرد.
گفته میشود که خانه بوکس در ورزشگاه آزادی را فدراسیون کشتی در اختیار گرفته است، همین موضوع باعث اعتراض بوکسورها شده است.