اردشیر شهرکی گفت: برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد و انبه در سطح یکهزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت میشود که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
او گفت: پیشبینی میشود در پایان فصل برداشت حدود ۱۴ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب میشوند و ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
او گفت : انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین های A،B و C، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئین ها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوه های گرمسیری بحساب می آید به طوری که شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریباً استوایی این استان را به خواستگاه متنوع ترین میوه های گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوه هایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب می کند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نام های دیگر از جمله میوه های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بی نظیر است.