سیدکمال لوح موسوی گفت: بیش از ۱۰۰ هزار مصدوم شیمیایی در کشور داریم که ۶۸ هزار نفر این افراد در بنیاد شهید دارای پرونده هستند و از این تعداد نیز ۱۷ هزار جانباز دارای عوارض شیمیایی متوسط و شدیدند.
او گفت: حدود سه نفر از جانبازان شیمیایی کشور ماهانه بر اثر عارضههای شیمیایی به مقام شهادت نائل میشوند.
دبیرکل جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی گفت: سال ۹۷ حدود ۸۰۰ مصدوم شیمیایی با عارضه شدید در کشور داشتیم که درسال جاری این رقم به ۵۰۰ نفر رسیده است که نشان دهنده فوت و یا شهادت خیل عظیم جانبازان ۷۰ درصد و رزمندگان و مجروحان شیمیایی به جامانده از هشت سال دفاع مقدس است.
موسوی گفت: رفتار دوگانه غرب در برخورد با آسیب دیدگان سلاحهای شیمیایی در ایران را محکوم میکنیم و مبارزه با اشاعه این سلاحها در هر جای جهان را خواستار هستیم. خیل انبوه جانبازان شیمیایی، سند مظلومیت ایران در مقابل رفتارهای دوگانه غرب در خصوص سلاحهای کشتار جمعی و حقوق بشر است.
آمار بیش از صد هزار نفر است چون خیلی ها بطور کلی زمان جنگ به دلیل خفیف بودن اعلام نکردند و بعداز جنگ به مرور زمان مشخص شد ه است و بجز مردم شهر سردشت و دیگر مناطق آمار رزمندگان اسلام اعم از بسیج، ارتش، جهاد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیش از این حرفهاست.
عواقب آن حتی به نسل های بعد از جنگ نظیر ابعاد روانی، روحی و جانی منتقل شده و ممکن است رفع کلی ماده خانمان سوز ۲۰۰ سال طول بکشد که کم رنگ شود.