مرتضی نیازی درباره اهداف تشکیل شبکه مجریان و تسهیلگران بنیاد برکت گفت: شبکه مجریان و تسهیلگران برکت به عنوان گستردهترین شبکه در سطح کشور با هدف ایجاد یک حلقه واسط میان حاکمیت و مردم تشکیل شده است و راهاندازی طرحهای اشتغالغزایی در مناطق محروم و روستایی از طریق این شبکه پیگیری و انجام میشود.
او گفت: این مجریان از جنس مردم هستند و از میان افراد توانمند بومی هر منطقه انتخاب میشوند. حداقل مدرک تحصیلی آنها لیسانس است و پس از گذراندن دورههای آموزشی و پشت سرگذاشتن آزمونهای مختلف برگزیده میشوند.
به گفته معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت، مجریان اشتغالزایی این بنیاد به صورت شبکهای کار میکنند و در قالب یک ساختار بوروکراتیک دولتی فعالیت ندارند. هر ۱۰ تسهیلگر بنیاد برکت زیر نظر و تحت هدایت یک مجری فعالیت میکنند و به طور متوسط در هر ۱۵ روستا یک تسهیلگر حضور دارد.
او گفت: اشتراک و انتقال تجربهها، برگزاری دورههای آموزشی و تعیین استراتژی و راهبردهای سال ۱۴۰۱ از جمله اهداف برگزاری این همایش است. نحوه بازاریابی و تحقیقات بازار، چگونگی شبکهسازی و خوشهسازی، ایجاد زنجیره ارزش افزوده، پایدارسازی اشتغال، روانشناسی و مهارتشناختی، آشنایی با ارزیابی فنی و اقتصادی کسبوکارها و مدیریت استراتژیک از جمله سرفصلهای آموزشی ارائه شده به مجریان در این همایش است.ظام ارزشیابی بنیاد برکت به شکل پویا فعال است و عملکرد مجریان و تسهیلگران اشتغالزایی را بر اساس بیش از ۵۰ شاخص از جمله نحوه الگوی رفتاری و رضایت ذینفعان میسنجد و امتیازدهی میکند.