آقای عبدلی در هشترود گفت: به طور میانگین از ۳۱ شهریور پارسال تا ۱۰ تیر امسال حدود ۲۵۵ میلی متر بارندگی در استان آذربایجان شرقی روی داده است در حالی که این رقم در بازه زمانی مشابه پارسال ۲۱۸.۴ میلی متر ثبت شد.
میانگین بارش آذربایجان شرقی در سال آبی امسال نسبت به بلندمدت حدود ۱۴ درصد و بیش از ۳۶ میلی متر کاهش یافت.
به طور میانگین در طول این بازه زمانی و در بلندمدت حدود ۲۸۷.۵ میلی متر بارندگی در استان روی داد.
میانگین بارش یک سال کامل آبی در استان ۳۸۷ میلی متر است.
تاکنون در این بازه بارش سال آبی امسال تامین شده است.
در فصل بهار و از ابتدای امسال تاکنون تا ۲۱ خرداد حدود ۸۹.۸ میلی متر بارندگی در این استان روی داده است در حالی که در این بازه زمانی و در بلند مدت میزان بارندگی حدود ۱۲۰ میلی متر ثبت شده که نشان از کاهش حدود ۲۵ درصدی و معادل ۳۰ میلی متری بارش در این بازه زمانی است.
در سال آبی امسال بیشترین بارندگی از شهرستان هشترود به میزان حدود ۳۸۷ میلی متر و کمترین بارش از آذرشهر به میزان حدود ۱۶۳ میلی متر گزارش شده است.
میانگین بارندگی در تبریز در سال آبی امسال حدود ۱۹۸ میلی متر و در بلند مدت حدود ۲۴۸ میلی متر ثبت شده است و میانگین بارش در سال آبی امسال در این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال آبی پارسال حدود ۴۵.۶ میلی متر و نسبت به بلند مدت ۵۰ میلی متر کاهش یافته است.
آقای توری فرماندار هشترود هم گفت: ایستگاه هواشناسی این شهرستان با هزینه بیش از ۱.۵ میلیارد تومان با بروزترین دستگاهها و سنسورهای جدید که میتواند رطوبت، دما، باد، باران، دمای خاک و اعماق خاک را نشان دهد تا ۲ ماه آینده به بهره برداری برسد.
شهرستان هشترود با قدمت طولانی و کشاورزی بودن منطقه تاکنون اداره هواشناسی نداشته و کشاورزان منطقه را با مشکل روبرو کرده است.