اگرچه مقامات اسرائیل تاکنون حملات سایبری به تاسیسات نظامی و اقتصادی این رژیم را پنهان کردهاند، اما موج حملات در ماههای اخیر بهقدری گسترده بوده است که نتوانستند آن را مخفی نگه دارند.
نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با تأیید حملات سایبری به زیرساختهای این رژیم، گفت که شرکتها مسئولیتهایی دارند و اگر اطلاعات اعضا به بیرون درز کرد، این خود شرکتها هستند که باید راه حلی بیابند.
نظامهای امنیتی همواره سعی میکنند نقاط ضعف خود را رفع و توانمندیهای خود را تقویت کرده و در مقابل تهدیدات خارجی از امنیت بیشتری برخوردار باشند، از این رو، رژیم صهیونیستی به دلیل حضور در مقابله با محور مقاومت، از این قاعده مستثنی نبوده و همواره درصدد کاهش نقاط ضعف خود است، اما این روزها حملات سایبری بسیار به آن ضربه زده است و حتی نمیتواند جلوی آن را بگیرد.
رژیم صهیونیستی در طول سال گذشته با حملات سایبری متعددی مواجه شد و گروهی هکری به نام «عصای موسی» بارها به سرویسهای امنیتی رژیم صهیونیستی نفوذ کرده و حجم زیادی از اطلاعات را به دست آورده و با آسیب رساندن به بخشهای مالی و زیرساختهای این رژیم، نگرانی صهیونیستها را برانگیخت.
این گروه اخیراً ویدئویی از تماس تلفنی سخنگوی سابق ارتش اسرائیل، فرمانده سابق جبهه شمال در سرزمینهای اشغالی و رئیس سابق واحد MIA در سازمان جاسوسی موساد منتشر کرده است.
گروه عصای موسی با عنوان «اخطار دادیم» گفت: این تازه شروع است، شما این پرونده را شروع کردید، اما ما به آن پایان میدهیم و آسیبهای جبران ناپذیری در فضای مجازی و زیرساختها خواهید دید.
این گروه پیش از این اسنادی مانند شناسنامه، اوراق اداری وکلا، چکها و دادههای مالی به دست آمده از حمله به سرورهای اطلاعاتی اسرائیل را هک و منتشر کرده است. گروه عصای موسی همچنین به دوربینهای مداربسته در خیابانهای فلسطین اشغالی و دوربینهای شرکت رافائل، شرکت تولید تسلیحات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی، نفوذ کرد.
این گروه سال گذشته نیز از یک غافلگیری برای وزارت جنگ رژیم صهیونیستی خبر داد. این گروه با نفوذ به سیستمهای اطلاعاتی وزارت جنگ این رژیم، به اطلاعاتی از صدها نفر از کارکنان ارشد و درجه یک نظامی از جمله نام، ایمیل، آدرس، شماره تلفن و فایلی حاوی اطلاعات اولیه گردان رزمی این رژیم معروف به گردان "فاون" دست یافت.
علاوه بر این، فایلهای هک شده حاوی اطلاعاتی درباره نامزدهای عضویت در سرویسهای امنیتی و اطلاعات شخصی حساس مانند وضعیت روانی، اجتماعی و اقتصادی ارتش این رژیم بود.
این گروه همچنین توانست اطلاعات شخصی مقامات اسرائیلی را افشا کند و ماهها پیش با انتشار تصویری از بنی گانتز وزیر جنگ اسرائیل، در رایانههای این وزارتخانه، او را تهدید کرد که این اقدام ارتش و نهادهای امنیتی آن را تحقیر کرد.
از دیگر فعالیتهای این گروه میتوان به نفوذ به خدمات و زیرساختهای مالی و امنیتی اسرائیل اشاره کرد و نشان داد که اسرائیل چقدر در برابر این حملات آسیبپذیر است.
سایتهای رسانهای صهیونیستی نیز چندین بار هک شدند و هکرها تصویری گرافیکی از حمله موشکی به سایت هستهای دیمونا منتشر کردند که در آن موشکی از طرف کسی که انگشتر عقیق بدست دارد، پرتاب میشود که این انگشتر عقیق نماد تاسیسات هستهای اسرائیل در دیموناست.
جروزالم پست اخیرا فاش کرده است که بین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ که حملات سایبری جهانی حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است، این افزایش برای اسرائیل ۹۲ درصد بوده است و نشان میدهد که رژیم صهیونیستی در مواجهه با چنین حملاتی بسیار متزلزل است.
در حملات سایبری اواخر خرداد ماه سال جاری که طی آن سایت وزارتخانههای داخله، بهداشت، دادگستری و رفاه اجتماعی و همچنین دفتر نخست وزیری بسته شد، صهیونیستها اعتراف کردند که این بزرگترین حمله به این زیرساختهای این رژیم بوده است.
دهها هزار صهیونیست در پی به صدا درآمدن زنگ خطر اخیر در سرزمینهای اشغالی از ترس حملات احتمالی به پناهگاهها فرار کردند. اما اگر حمله واقعی به سرزمینهای اشغالی صورت گیرد، آرامش و امنیت اسرائیلیها به طور کامل از بین خواهد رفت.
با رصد قرار گرفتن رژیم صهیونیستی در معرض حملات سایبری، در صورت ادامه موج حملات گسترده به شبکهها و زیرساختهای این رژیم و سردرگمی صهیونیستها و ناتوانی تلآویو در مقابله با چنین حملاتی، زندگی در سرزمینهای اشغالی مختل خواهد شد و حملات ممکن است به اعتراضات داخلی منجر شود.
حملات سایبری خط مقدم جنگ محور مقاومت و رژیم صهیونیستی
شکی نیست که تقابل محور مقاومت و اسرائیل این روزها در همه عرصهها از جنگ لفظی گرفته تا خرابکاری در تاسیسات هستهای و ترور ادامه دارد و این رویارویی به چشم روشن به نظر میرسد. در حال حاضر رویارویی در فضای مجازی که هزینه کمتری دارد و از رویارویی مستقیم دو طرف جلوگیری میکند بیشتر دیده میشود.
با توجه به اینکه صهیونیستها هرگونه حمله سایبری علیه خود را به ایران و محور مقاومت نسبت میدهند و از آنجایی که به خوبی از جزئیات این حملات مطلع هستند و ضربات وارده به نهادهای امنیتی خود را میدانند، لذا برای توجیه ناتوانی خود، آنها باید به قدرت بالای مقاومت در بخش سایبری اذعان کنند.
در همین راستا، رئیس بخش الکترونیک رژیم صهیونیستی روز سهشنبه در سخنانی گفت که ایران در کنار حزبالله و حماس به بزرگترین رقیب اسرائیل در عرصه سایبری تبدیل شده است.
این مقام اسرائیلی با بیان اینکه این رژیم قصد دارد یک "گنبد آهنی الکترونیکی" بسازد، افزود: ما ایرانیها را میبینیم، میدانیم چه کاری میکنند.
این مقام اسرائیلی همچنین مدعی شد که تل آویو سعی خواهد کرد از مکانیسمهای جدیدی برای بهبود امنیت سایبری خود و کاهش حملات سایبری استفاده کند. به ادعای این مقام، صهیونیستها در سال گذشته حدود ۱۵۰۰ حمله سایبری مختلف در جبهه داخلی ایران را خنثی کرده اند.
ادعای این مقام صهیونیستی در مورد رهگیری تحرکات الکترونیکی علیه نهادها و سازمانها در تلآویو در حالی است که رسانههای صهیونیستی اخیرا فاش کردهاند که هکرهای ایرانی ایمیل یک تیپ ذخیره ارتش را هک کرده و به نام وی حملات الکترونیکی علیه سطوح عالی سیاسی و دانشگاهی و ساختارهای تجاری این رژیم انجام دادهاند.
اسرائیل به دنبال ایجاد یک گنبد آهنین الکترونیکی است، در حالی که گنبد آهنین نظامی گران قیمت حتی نمیتواند موشکهای حماس را رهگیری کند و در جنگهای اخیر ناکارآمدی آن ثابت شده است.
حملات سایبری اخیر به زیرساختهای امنیتی و اقتصادی این رژیم نشان داده است که در صورت وقوع جنگ بین تل آویو و محور مقاومت به ویژه فلسطینیها بسیار ضعیف است. حتی با نفوذ به گنبد آهنین، تجهیزات پدافند هوایی و تجهیزات راداری آن، میتوان به این رژیم ضربه سختی وارد کرد.
این واقعیت که مقامات تل آویو ادعا میکنند تنها در سال گذشته ۱۵۰۰ حمله سایبری را خنثی کرده اند و ممکن است در مقابله با هزاران حمله دیگر شکست بخورند، نشان میدهد که دولت نفتالی بنت نه تنها در مقابله با این حملات ناکام بوده، بلکه در دوران تصدی او تشدید شده است.
با توجه به موج حملات سایبری علیه سرویسهای امنیتی و مالی اسرائیل، نگرانی فزایندهای در میان صهیونیستها از احتمال چنین حملاتی به تاسیسات هستهای این رژیم در آینده وجود دارد.
حملات سایبری اخیر به زیرساختهای اسرائیل نشان میدهد که مقامات آن نیز از این حملات مصون نیستند و حملات هکری در آینده افزایش خواهد یافت تا ضربات سنگینی به این رژیم وارد شود.
حملات الکترونیکی اخیر دو گروه هکری عراقی به زیرساختهای اسرائیل حاکی از آن است که همه طرفهای محور مقاومت در یک جبهه قرار دارند و در صورت فراهم شدن زمینه، از هر سو به رژیم صهیونیستی ضربه خواهند زد.
بازدارندگی سایبری محور مقاومت در برابر اسرائیل
اسرائیل تا همین اواخر قدرت قابل توجهی در زمینه سایبری داشت و با حملات سایبری مانند استاکس نت، تأسیسات و زیرساختهای هستهای ایران را خراب کرد.
اکنون محور مقاومت در عرصه سایبری قدرت زیادی پیدا کرده است تا جایی که در برابر صهیونیستها ضعیف نیست، بلکه موج حملات سایبری محور مقاومت بیشتر از طرف صهیونیستی است.
به نوعی محور مقاومت با چنین حملاتی نشان میدهد که دوران «بزن و در رو» برای تلآویو به پایان رسیده است و اگر صهیونیستها یک ضربه بزنند، دو ضربه خواهند خورد.
به عبارت دیگر، میتوان گفت محور مقاومت در عرصه سایبری به حد بازدارندگی رسیده است تا جایی که صهیونیستها پس از آن همه جوانب این گونه حملات را در نظر خواهند گرفت تا در محاسبات خود دچار اشتباه نشوند.
محور مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی در سالهای گذشته به سطح قابل توجهی از بازدارندگی نظامی دست یافته است و بازدارندگی سایبری نیز میتواند هزینههای تل آویو را افزایش دهد.
اینکه صهیونیستها اعتراف میکنند که حزب الله و حماس میتوانند در صورت وقوع جنگ روزانه هزار موشک به سمت سرزمینهای اشغالی شلیک کنند، در فضای مجازی نیز صدق میکند و محور مقاومت در عرصه سایبری نیز میتواند خواب را بر چشمان صهیونیستها حرام کند.
منبع: اسلام تایمز
فقط کافیه به تاسیسات برق کشور حمله بشه چه سایبری چه فیزیکی ، کل زیر ساختمون اعم از دسترسی به آب ، تلفن ، اینترنت و حتی آنتن های موبایل عملا بلا استفاده میشه
شما پراکندگی نظر دارید ،
همیشه مرز وسیع خوب نیست ،
پیمان اشراقی.