حمیدرضا عزتی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید بیش از ۲۲۴ هزار تن شیرخام در استان خبر داد و گفت: این میزان شیر از ۱۵۷ هزار راس دام اصیل، ۲۰۷ هزار راس دام دورگه و ۱۲۴ هزار راس دام بومی تولید شده است.
تولید شیر استان قزوین نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹ درصد افزایش داشته و به رقم ۸۳۰ هزار تن در سال برسد و سبب شده تا قزوین در جایگاه پنجم کشوری قرار گیرد.
مهمترین خصوصیات شیر قزوین حجم بالای تولید صنعتی است که به لحاظ استاندارد بالا مورد استفاده کارخانجات فرآورههای لبنی قرار میگیرد.
شیر حاوی ویتامینهای A، B۶، B۱۲، اسیدفولیک، ویتامینهای E و D و دارای مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن و منیزیم است که هر کدام از این ویتامینها و مواد معدنی، بر نقاط مختلفی از بدن تأثیر میگذارند.