بخشی معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: به منظور کنترل بهداشتی کشتار دامهای قربانی و تأمین بهداشت عمومی، دامپزشکی استان به طور فعال با ۲۷ تیم ثابت و ۳۲ تیم سیار شامل ۲۶ دامپزشک، ۶۲ بازرس بهداشت گوشت و ۱۴ ناظر ذبح شرعی در روز عید قربان در کشتارگاهها و ادارات دامپزشکی شهرستانها و میادین عرضه دام مجاز آماده ارائه خدمات به همشهریان هستند.
او از هم استانیها خواست تا برای جلوگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، خصوصا تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، دامهای قربانی خود را فقط از مراکز عرضه دام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و از خرید دام زنده از کنار معابر عمومی و افراد غیرمجاز خودداری کنند.
بخشی گفت: ذبح دام باید صرفا در کشتارگاههای دام استان و زیرنظر ناظر بهداشتی و شرعی انجام شود.
معاونت سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: افراد برای جلوگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو گوشت تازه دام نذری قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری و در هنگام تکه کردن گوشت یا شستشوی آن حتما از دستکش استفاده کنند.