دکتر محمدجواد راعی گفت: در این ستاد، شیوه توزیع انواع دارو و ارتقای کیفیت ارائه خدمات دارویی در این ستاد مورد بررسی مستمر قرار میگیرد.
او به ارائه راهکارهای ارتقای خدمات توزیع دارو در استان اشاره و گفت: در این نشست، تامین به موقع دارو از سوی شرکتهای توزیع دارو و سهمیههای استانی مورد بررسی قرار میگیرد و همچنین کمبودهای دارویی مراکز مطرح در خصوص تامین آنها از سوی شرکتهای دارویی تصمیم گیری میشود.
راعی، یکی از چالشهای خدمات دارویی در استان فارس را مطالبات داروخانههای بیمارستانی از سازمانهای بیمه گر خواند و گفت: با توجه به شرایط ویژه استان فارس که به دلیل وجود متخصصان برجسته به عنوان قطب پزشکی جنوب کشور شناخته میشود، به دنبال راهکارهای لازم برای تامین هر چه بهتر دارو در استان و جذب و سهمیههای بیشتر استانی هستیم.
مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآوردههای دارویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم با گفت: کمرنگتر شدن بیماری کووید۱۹ باعث افزایش مراجعه مردمی به مراکز سلامت و افزایش چشمگیر خدمات سلامت شده که همین امر کمبود برخی داروها در کشور را به همراه داشته است.
مهدی خسروی گفت: بعضی از پزشکان با توجه به وجود داروهای ساخت داخل، مبادرت به تجویز داروی کمیاب خارجی کرده اند، در حالی که در بیشتر موارد داروی با کیفیت ایرانی در دسترس و قابل تجویز است.
این نشست تا زمان حصول اطمینان از رفع چالش کمبود دارویی در معاونت غذا و داروی دانشگاه، به صورت مستمر دو بار در هفته برگزار میشود.